Home / Návody / Ušetrite pri kúpe nabíjacej stanice pre vašu domácnosť alebo biznis

Ušetrite pri kúpe nabíjacej stanice pre vašu domácnosť alebo biznis

Tak, ako v bežnej populácií, aj medzi podnikateľmi prevláda názor, že nabíjacie stanice a samotné nabíjanie sú drahé, predlžuje sa doba návratnosti, a preto sa v súčasnosti neoplatí investovať do nabíjacej infraštruktúry. V AgeVolt intenzívne pracujeme so zmenou správania spoločnosti v oblasti e-mobility, a preto prinášame tipy a rady, ako sa aj v tejto situácii dá elektromobilita uchopiť.

Najčastejšie nabíjame elektromobil doma alebo v práci

Približne 40% vlastníkov si nabíja elektromobil doma, 40% v práci a zvyšných 20% si potrebuje nabiť elektromobil na verejných priestranstvách. Pokiaľ patríte do prvých dvoch skupín, máme pre vás tip na ideálnu nabíjaciu stanicu.

Podporte nabíjaním svoj primárny biznis

Zvýšte vizibilitu vlastnej prevádzky vybudovaním nabíjacích staníc a zaradením do verejnej siete nabíjačiek. Poskytnite službu nabíjania elektromobilov svojim zákazníkom a podporte svoj primárny biznis. Vaši zákazníci túto možnosť zaručene ocenia a uprednostnia vašu službu pred konkurenciou.

Vyberte si spoľahlivú nabíjaciu stanicu

Nabíjacia stanica s inteligentným systémom riadenia, monitorujúcim aktuálnu spotrebu budovy a v reálnom čase rozhodujúcim o výkone nabíjania. Nabíjanie elektromobilov nebolo nikdy jednoduchšie. Už viac žiadne preťaženie kabeláže, vyhodenie ističov, či prekročenie rezervovanej kapacity. Navyše, všetko pokojne na existujúcej prípojke, keďže 1 inteligentný riadiaci systém dokáže utiahnuť až 100 nabíjacích miest.

Nabíjacia stanica len za 797 EUR s DPH?

Vyberte si zo zvýhodnených balíkov AgeVolt produktov a ušetrite pri kúpe novej nabíjacej stanice wallbox, ktorá je vhodná na vonkajšie aj vnútorné použitie. Nabíjacia stanica Wallbox One je výborným riešením pre domáce nabíjanie, ako aj nabíjanie pre menšie hotely, penzióny, obchody, divadlá, fitnes centrá, akvaparky alebo pre iných majiteľov parkovacích miest, ktorí chcú ponúknuť nabíjanie svojim zákazníkom.

Vyberte si vhodný zľavový balíček