Home / Móda / Vyskúšajte trendy pánske zimné bundy z MEDICINE

Vyskúšajte trendy pánske zimné bundy z MEDICINE

pánske zimné bundyVonkajšie teplomery pomaly hlásia prichádzajúce zimné dni, a preto je vhodný čas siahnuť po zimnej bunde, ktorá vás ochráni pred nepriaznivým počasím, ale aj poriadne zahreje. Zistili ste, že vášmu šatníku chýba kvalitná zimná bunda? Žiadny strach, bundy z nášho e-shopu vás zahrejú, no taktiež vyčarujú trendy look pre pocit sebavedomia.

Ako sa zorientovať vo svete búnd? Poďme to spolu zistiť

Svet búnd je široký a rozmanitý. Môžete v ňom nájsť aj kúsky vyznačujúce sa módnym charakterom. Medzi tieto patria najmä džínsové bundy, kožené bundy, ale aj rôzne pončá, to však nie je všetko. Súčasťou tejto kategórie odevov sú aj bundy, ktorých vzhľad nezohráva prím, no ich funkcia – ochrana pred nepriazňou počasia – áno. Tieto bundy sú skvelou voľbou na rôzne výlety do prírody alebo prechádzky počas chladných až mrazivých dní.

Áno, máme na mysli bundy z materiálov softshell, hardshell bundy, ale aj hybridné bundy. Softshell predstavuje skupinu alebo kombináciu materiálov rôznych vlastností, ako napríklad nepremokavosť, izolácia, no zároveň priedušnosť. Hardshell bundy sa od softshell búnd líšia najmä tým, že sú z navrstvených pevnejších a hrubších materiálov, medzi ktorými je umiestnená membrána.

Osobitným druhom sú takzvané hybridné bundy. Hybridné bundy sa vyznačujú svojím spracovaním pozostávajúcim z prírodnej izolácie, ako aj zo syntetickej izolácie. Prírodná izolácia je vrstva vyrobená z prírodných materiálov, medzi ktoré patrí vlna a prípadne páperie. Nevýhodou prírodnej izolácie je potenciálna hrozba prejavu alergie na prírodný materiál. Naopak výhodou prírodného materiálu je jeho vysoko absorpčná schopnosť, a teda absorbuje vodu a zároveň udržuje telo v teple.

Syntetická izolácia je izolácia vyrábaná z umelých materiálov, akými sú polyester či nylon. Je síce hypoalergénna, preto sa nemusíte obávať nepríjemného kýchania alebo svrbenia, avšak jej absorpčná schopnosť nie je taká účinná. Usporiadanie tejto dvojzložkovej izolácie vychádza z predpokladu, že syntetická izolácia je umiestnená na povrchu, zatiaľ čo prírodná izolácia zahrieva majiteľa zvnútra.

Zimná bunda nesmie chýbať v šatníku žiadneho gentlemana

Milí páni, keďže tušíme, že väčšina z vás neholduje príliš dlhým nákupným výletom, v e-shope MEDICINE sme pre vás pripravili pánske zimné bundy MEDICINE prehľadne na jednom mieste. Či už preferujete zimné bundy z prírodných materiálov, ako napríklad páperie, alebo chcete siahnuť po syntetike, ako polyester či polymaid, v MEDICINE nájdete všetko pod jednou strechou.

Každý produkt si môžete dôsledne prehliadnuť na ilustračnom obrázku, nájdete k nemu detailný popis rozmerov, zloženia a celkového vzhľadu. Vychutnajte si nakupovanie z pohodlia domova a získajte skvelý kúsok do vášho šatníka. Zimná bunda sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich výletov do prírody. No zároveň, vďaka svojmu trendy vzhľadu, sa budete môcť cítiť komfortne aj počas prechádzok mestom, keď vás chlad jesenných a zimných večerov sprevádza na každom kroku.