Home / Návody / Hľadáte kanceláriu v Petržalke? Panónska má čo ponúknuť

Hľadáte kanceláriu v Petržalke? Panónska má čo ponúknuť

zdroj: https://www.volnekancelarie.sk/nehnutelnost/central-five/ Panónska cesta je významnou spojnicou smerujúcou na diaľničné hraničné priechody do Rakúska aj Maďarska. Prepája južnú časť Petržalky s Einsteinovou. Práve vynikajúca dopravná dostupnosť je jednou z obľúbených výhod tejto lokality. 

Do kancelárií na Panónskej sa jednoducho dopravíte autom, mestskou hromadnou dopravou, vlakom aj na bicykli. A to zďaleka nie je všetko, čo môže Petržalka poskytnúť..

Dopyt po moderných kancelárskych priestoroch v Bratislave stúpa. Ak hľadáte kanceláriu s kvalitnými službami v dobrej dostupnej lokalite, určite sa príďte pozrieť na Panónsku.

Miesto, kde máte všetko dôležité po ruke

Výborná poloha umožňuje počas dňa vybaviť peši takmer všetko, čo potrebujete vy alebo vaši zamestnanci. Na Panónskej nájdete notára, poštu, čerpaciu stanicu, reštaurácie a kaviarne, veľké nákupné centrum či lekáreň. Možnosť aktívneho oddychu ponúka fitness centrum aj plaváreň. Po skončení pracovnej doby môžete vybehnúť k Draždiaku alebo prevetrať korčule na petržalskú časť hrádze. Ak si do kancelárie radi beriete štvornohého miláčika, oceníte veľké množstvo zelených plôch v okolí.

Moderné a flexibilné kancelárie pre váš biznis

Stabilné zázemie pre stredné a väčšie spoločnosti ponúka unikátne biznis centrum Central Five. Flexibilný interiérový dizajn poskytuje možnosť vytvoriť uzavreté kancelárie aj obľúbený open space. Dokonalé podmienky na prácu vytvárajú nielen svetlé priestory s výškou podlažia až 3 metre, ale aj rýchly optický internet, klimatizácia a recepcia dostupná 24 hodín denne

O bezpečnosť sa stará elektronicky zabezpečený vstup, kamerový systém a požiarna signalizácia. Pre zamestnancov aj návštevníkov je k dispozícii bezproblémové parkovanie v 5 podlažnom garážovom dome. Priamo v budove sa nachádza kantína aj kaviareň.

Jedinečnou výhodou technologicky modernej budovy Central Five je okrem polohy a vybavenosti aj naozaj flexibilný nájom. Žiadny add-on faktor, v Central Five platíte len toľko, koľko metrov štvorcových reálne využívate.

Komfortné kancelárie s výhľadom na hrad

Plus Centrum na Panónskej sa nachádza priamo oproti vlakovej stanici. Na ploche 4000 metrov štvorcových ponúka menšie aj väčšie kancelárske priestory, ktoré sa prispôsobia vašim potrebám. Plus centrum poskytuje nájomcom vynikajúce technické vybavenie, komplexné služby a servis vnútorných aj vonkajších priestorov. V rámci komplexu je k dispozícii kantína a v okolí kompletná občianska vybavenosť.

Pracovať s výhľadom na Bratislavský hrad môžete 24 hodín denne. Stačí sa pripojiť na optický internet z pohodlia vašej novej kancelárie. Zaparkujete tu totiž bez problémov kedykoľvek, keď budete potrebovať. Ak sa rozhodnete prísť vlakom, zo stanice bezpečne prídete podchodom.

Panónska je stelesnením vynikajúcej dopravnej dostupnosti a občianskej vybavenosti. Kontaktuje odborníkov z volnekancelarie.sk a príďte sa pozrieť na moderné kancelárie v Petržalke.

 

Zdroj: pexels.com

zdroj: volnekancelarie.sk