Home / Móda / Najmódnejšie tenisky na zimu 2023

Najmódnejšie tenisky na zimu 2023

Zamilovali ste si tenisky tak veľmi, že si neviete predstaviť, že by ste sa s nimi mali lúčiť, ani keď vonku sneží a mrzne? Streetwearové značky to dokonale chápu a už niekoľko sezón ponúkajú teplejšie vydania tejto obuvi. Rôzne modely outdoorových tenisiek pre neho, pre ňu aj pre juniora dostanete v kamenných predajniach aj internetovom obchode Sizeer. Ktoré z nich sú najžiadanejšie? Poradíme vám!

Kultový projekt Nike

Aké by mali byť zimné tenisky? Predovšetkým teplé, odolné voči premenlivému počasiu, pohodlné a ideálne do väčšiny outfitov. Ktoré topánky si poradia s touto výzvou lepšie ako klasika od Nike? Kultové tenisky tejto značky, ktoré môžete bez problémov nosiť do chladnejšieho počasia, okrem iných model Blazer Mid ’77 OG QS. Vysoký zvršok vyrobený z prírodnej kože chodidlá chráni pred chladom a dizajn nadväzujúci na basketbalový štýl upúta pohľady a zároveň harmonizuje s inými elementami streetwearových setov. V Sizeer dostanete rôzne vydania tejto nadčasovej obuvi a medzi nimi pánske, dámske a juniorské modely v niekoľkých farebných verziách. Ich spoločnými črtami je vysoký strih a veľký čierny Swoosh na bokoch. Táto obuv je povinnou výbavou nielen pre fanúšikov retro akcentov. Inými projektami Nike, ktoré vládnu medzi outdoorovými teniskami je obuv Nike Air Force 1 High. V Sizeer nájdete o. i. osviežené vydania týchto ikon určené pre ňu. V zime sa osvedčí hlavne model Nike Air Force 1 High Utility 2.0 – so zvrškom z prírodnej kože chrániacim pred vlhkosťou a priľnavým dezénom, ktorého úlohou je zabrániť pokĺznutiu. Zimný dizajn týchto topánok skvele harmonizuje s oblečením a doplnkami na chladné mesiace – noste ich ku džínsom, kabátom, páperovým bundám a čiapkam v štýle beanie.

Zimné tenisky od Vans, Converse a Timberland

Nike nie je jediná značka vyrábajúca tie najlepšie teplé vydania tenisiek. Modernou obuvou, ktorá sa osvedčí aj v nepriaznivom počasí sú o. i. aj vysoké tenisky Vans SK8-HI Mte pre ňu a pre neho. Hoci vzhľadom pripomínajú kultový model, sú masívnejšie a zaručujú spoľahlivú termoizoláciu. Boli vybavené novodobou technológiou – HydroGuard™ 360° a Primaloft® – vaším chodidlám zaručia pohodlie a maximálnu ochranu pred chladom. Obuv je dostupná v rôznych farebných variantoch – od surových farieb zeme po pútavé krikľavé farby – takže si medzi nimi nepochybne nájdete taký, ktorý bude odrážať váš vibe. Ďalšou značkou, ktorej obuv je vysoko na zozname zimných tenisiek, je Converse. Tenisky zo série Run Star Hike – so zvrškom z trvácneho polyestru a charakteristickou masívnou podrážkou s výrazne žliabkovaným dezénom – si môžete obúvať do príjemnejším zimných dní. Jej odvážny a netypický dizajn vaše outfity vynesie na vyššiu úroveň. Pri téme outdoorových tenisiek nemôžeme zabudnúť ani na tie, ktoré ponúka značka Timberland. Napr. obuv zo série Timberland Brooklyn pre neho a pre juniora je základom minimalistického štýlu značky, a ideálne zapadne do atmosféry zimných mestských setov.

To samozrejme nie sú všetky modely zimných tenisiek, aké na vás v Sizeer čakajú. Viac zistíte, ak navštívite internetový obchod Sizeer.sk alebo naše kamenné predajne. Pamätajte si, že pri nákupe online máte doručenie bezplatne už od 50 EUR. Najlepšie streetwearové trendy na zimu 2023 už čakajú!