Home / Cestovanie / Ktoré textilné snehové reťaze sú schválené v EU?

Ktoré textilné snehové reťaze sú schválené v EU?

Ktoré textilné snehové reťaze sú schválené v EU?Uvažujete nad kúpou snehových reťazí, ale kovové vám nevyhovujú? Kúpte textilné reťaze. Kedysi boli textilné reťaze v nemilosti kvôli tomu, že ich neschvaľovali zákony niektorých okolitých krajín. V súčasnosti tento stav neplatí. Existujú reťaze z textilu, ktoré sú maximálne účinné a schválené v celej EU.

Jediné schválené a účinné textilné reťaze

Jedinými reťazami schválenými v celej EU sú reťaze AutoSock. Doslovne ako v ponožkách sa budú cítiť zimné pneumatiky obalené AutoSock reťazami. Ide o textilné reťaze, ktoré vyšli z testov veľmi dobre a v niektorých vlastnostiach dokonca lepšie ako oceľové. AutoSock sú vyrábané vo všetkých veľkostiach a predávajú sa aj ako reťaze na dodávky, autobusy a traktory. Tento fakt hovorí jasnou rečou, ktorá potvrdzuje účinnosť a kvalitu textilných reťazí.

Ideálne textilné reťaze pre všetky vozidlá

AutoSock textilné reťaze sú ideálne pre všetky osobné vozidlá. Vďaka flexibilite sa prispôsobia rôznym rozmerom pneumatík, a to dokonca väčším na SUV vozidlách. Elasticita reťaziam neuberá na účinnosti. Navyše si môžete byť istí, že po nasadení týchto reťazí sa nezbláznia elektronické systémy vo vozidle. Stále bude meraný tlak v pneumatikách alebo kontrolovaná trakcia. AutoSock reťaze odporúčame pre motoristov, ktorí majú príliš nízke podbehy alebo na kolesách drahé elektróny. Textil zaručene nepoškodí karosériu alebo disky.

Nestrácajte čas a peniaze

Textilné reťaze sa na kolesá nasádzajú veľmi rýchlo a jednoducho. AutoSock navlečiete na behúň, zacúvate, obalíte zvyšok pneumatiky. Počas jazdy sa reťaze samé vycentrujú. Rýchlosť nasádzania ocenia nielen majitelia osobných vozidiel. Rovnako rýchla je montáž AutoSock na nákladné vozidlá alebo na autobusy. Kovové reťaze na ťažkú techniku sú drahé. Textilné kúpite za skvelé ceny. V prípade, že nejazdíte do hôr často, sú pre vás perfektnou voľbou.

Vysoká účinnosť, primeraná životnosť

Neobávajte sa o životnosť textilných reťazí. Pri dodržiavaní rýchlosti maximálne 30 km/h (autobusy, traktory), 50 km/h (osobné vozidlá) a po ich odmontovaní ihneď ako sa zjaví prvý asfalt, vydržia od 300 do 400 km jazdy. AutoSock reťaze dopadli dobre pri skúškach jazdy na snehu a špičkovo počas jazdy na ľade. Vysoká účinnosť je výsledkom využitia inovatívnych technológií. Drobné čiastočky vlákna na povrchu AutoSock sa po navlhnutí stávajú zaručenou ochranou proti šmyku a pretáčaniu kolies.