Home / Návody / Ktoré mobilné telefóny sú v súčasnosti najpredávanejšie?

Ktoré mobilné telefóny sú v súčasnosti najpredávanejšie?

Ktoré mobilné telefóny sú v súčasnosti najpredávanejšie?Túžite mať všetko, čo ostatní? Potom vás určite zaujíma, aké mobily používajú a na čo všetko ich využívajú. Je vyspelá doba a mobil už dávno neslúži len na telefonovanie či posielanie správ. Pozrite sa s nami, o ktoré mobilné telefóny je v súčasnosti najväčší záujem.

Radšej hľadať náhradné diely na Samsung…

Mobily sú naše malé diáre, fotoaparáty, kamery, ale často aj počítače. Zďaleka však nie sú také robustné a ťažké, naopak ich s ľahkosťou berieme do ruky a žasneme, čo všetko dokáže táto malá krabička. Tiež už dávno mobil nevyužívate len na vybavovanie telefonátov a esemesiek? V tom prípade si treba vybrať taký model, ktorý splní vaše očakávania na dizajn, pamäť, rýchlosť, ale aj kvalitu fotiek a videí. Medzi najpredávanejšími značkami mobilov nájdeme smartfóny značky Samsung. Samsung Galaxy A53, Samsung Galaxy S22 alebo A33 nás tešia vyspelým operačným systémom Android a kvalitným fotoaparátom.

Každý si nájde kvalitný mobil v cenovej kategórii, ktorá mu vyhovuje. Konkurenčná značka Apple má takisto svojich fanúšikov, aj napriek vyššej cene mobilov. Apple iPhone 13, Apple iPhone 14 či 14 Pro poskytujú používateľom obrovský komfort – jednoducho sa ovládajú, majú vlastný moderný operačný systém a dizajn, pre ktorý mnohí padajú do kolien. Je však rozdiel, keď vám padne na zem mobil značky Samsung a keď sa na márne kúsky roztriešti obrazovka Apple iPhonu. V ponuke náhradných dielov na mobily nájdete aj náhradné LCD displeje, avšak vzhľadom na model zariadenia sa od seba cenovo líšia.

Perfektné farby, dokonalé fotky a skvelé aplikácie

Aké ďalšie mobily sa na trhu dočkali vysokej predajnosti? Máme tu aj obľúbené mobily značky Xiaomi, ktoré si nás získali priaznivými cenami, no zato špičkovým výkonom. Zvykli sme si na živé farby aj kvalitné fotografie, dokonca aj príslušenstvo k mobilom, ktoré v kvalite nijako nezaostáva. Pozrite si aj vy ponuku náhradných dielov a príslušenstva k mobilom značky Xiaomi a presvedčte sa o cenovej dostupnosti produktov. Medzi modelmi značky Xiaomi aktuálne vedú Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 Pro alebo Xiaomi Redmi 9A. Možno vás však viac priťahuje značka Huawei, ktorá má tiež na trhu množstvo skvelých modelov.

Huawei Nova Y70, Huawei Nova 10SE či P50 Pro priťahujú čoraz viac ľudí. Momentálne táto značka vraj predáva viac telefónov ako firma Samsung. Ak si budete vyberať nový mobil, nemyslite len na to, že sa budete môcť pochváliť pred svojimi známymi, ale takisto zvážte, či vám bude vyhovovať ponuka príslušenstva a náhradných dielov k mobilom. Aj ten najlepší mobil totiž občas padne na zem a potrebuje menší servis.