Home / Móda / Minimalistický štart v jarnej móde od Tommy Hilfiger!

Minimalistický štart v jarnej móde od Tommy Hilfiger!

Minimalistický štart v jarnej móde od Tommy Hilfiger!Požadujeme často viac, ako je potrebné, a tak sa aj v móde vyhýbame jednoduchým, čistým líniám. Je to však neresť, ktorá nám zabraňuje vidieť veci v pravej kráse. Na tomto základe pozorujeme módu značky Tommy Hilfiger – oblečenie a obuv má ten správny šmrnc, aj keď pracuje maximálne s tromi farbami, krátkym nápisom či logom. O pozitívne ohlasy nie je núdza, čo dokazujú sympatie úspešných celebrít. Aktuálne oslavujeme príchod jari a jej pozvoľný, minimalistický štart v móde. Čo konkrétne v tomto smere ponúka móda Tommy Hilfiger?

Biela je základ

Pri bielych zvrškoch laicky zisťujeme, že je úplne jedno, ako a s čím ich kombinujeme. Biela je čistým, „nepopísaným“ základom, a tak umožňuje výrazným prvkom outfitu dostať sa do popredia. Novou sezónou by sme si mali dopriať nové kombinácie a zamerať sa na nedosiahnuté ciele. V móde môže ísť o zvýraznenie bielej ako hlavného činiteľa outfitov.

Na bielej musí byť niečo nevídané

To objavíme, až keď prestaneme uvažovať o bielych tričkách ako o obyčajných tričkách. Sú iskrivé a príťažlivé, najmä keď patria medzi populárne kategórie. V kolekcii Tommy Hilfiger je biele tričko zážitkovým, priam náročným kúskom. Zaraďujeme ho síce medzi športovo-elegantné modely, aj keď vyhráva práve elegancia. Dokazuje to vysoko kvalitný materiál z tenkej, elastickej pleteniny. Na tele vytvára efekt „druhej kože, ale vďaka svojim funkčným vlastnostiam cirkuluje vzduch a pokožke umožňuje voľne dýchať.

Na bielych tričkách Tommy Hilfiger je ďalšou zaujímavou stránkou strih, výstrih a vizuálne prevedenie. Strihom kopírujeme krásu tela, ale v rámci estetických zásad. Priliehavé biele tričká nepôsobia vyzývavo, skôr sa im darí v medziach jemnocitu. Výhodou je, že tieto tričká zanechávajú efektnú stopu v našej módnej pamäti. Je to tým, že funkčne pracujú s viacerými odtieňmi bielej, rozlišujú medzi jasom a kontrastom a medzi uhladeným a žiarivým vizuálnym dojmom. Tričko nesie podpis, značku alebo logu, čím získava na významnosti – biela už prestáva byť len bielou.

Obuv Tommy Hilfiger pre správny krok k novej jarnej móde

Elegancia bielej sa dá rovnako dokázať aj na obuvi. Funkčným kúskom sú v tom biele tenisky ako ikony pohodlia, uvoľnenosti a radosti zo života. Nezostávame pri klasike, resp. v Tommy Hilfiger móde budujeme klasiku v novom. Na trh sa tak dostávajú unikátne tenisky v kombinácii potiahnutej kože a syntetického materiálu. Na zvršku si všímame kožu s povlakom, čo je dômyselným vizuálnym efektom. Tenisky nemajú vyhradené miesto pre ten-ktorý outfit, dokážu sa presadiť aj pri džínsach, sukni alebo spoločenskom kostýme. Pre jarné outfity sú tieto alternatívy výhrou, keďže nám umožňujú svieži look pre každú príležitosť.

Zdroj obrázku: Ann Haritonenko / Shutterstock.com