Home / Ľudia / 7 tipov na darčeky pre ženy

7 tipov na darčeky pre ženy

7 tipov na darčeky pre ženy

7 tipov na darčeky pre ženy

Ako potešiť ženu? Väčšine žien stačí neha, pozornosť a komunikácia. Samozrejme, že k narodeninám si ženy zaslúžia oveľa viac, než len bozk a rozhovor. Keď neviete, čo vašej partnerku kúpiť k nastávajúcemu sviatku, radi vám poradíme. 7 tipov na darčeky pre ženy budú pre vás inšpiráciou.

1. Piknik na peknom mieste

Slovenská príroda je nádherná, využite jej krásu, aby ste spravili partnerke radosť. Darčeky k narodeninám nemusíte venovať len v reštaurácii. Piknik v prírode môže byť sám o sebe darom. Vyberte pekné alebo nevšedné miesto, napríklad na súkromnej farme alebo vo viniciach.

2. Kreatívny kurz

V každej žene drieme umelecký duch. Darček k narodeninám môže mať podobu poukazu na kreatívne kurzy. Najviac populárne sú kurzy maľovania, keramiky a sochárstva. Ak vaša partnerka rada mení vzhľad interiéru bytu, kúpte jej k sviatku kurz interiérového dizajnérstva

3. Umelecký zážitok

Zážitkové darčeky pre ženy sú viac ako materiálne dary. Spomienky na pekné chvíle nikdy nevyblednú. Zoberte dámu svojho srdca na divadelné predstavenie. Bonusom bude kytica ruží a kúpa nádherných spoločenských šiat.

4. Letecký zážitok

Prečo nepoňať narodeniny ako darček pre dvoch? Darček pre ženu i zážitkový darček pre muža môže byť vo forme leteckého darčeka. Pre dvoch sú populárne vyhliadkové lety vo vrtuľníku a lety balónom.

5. Adrenalínový zážitok

Vyskúšajte si dôveru partnerky tak, že zoskočíte spolu bungee jumping alebo skočíte z lietadla padákom. Zážitkové darčeky pre ženy plné adrenalínu pomáhajú prekonávať hranice a zažiť nové emócie.

6. Kurzy tanca

Kurzy tanca ocení každý žena. Poukaz na kurz je dobrý nápad, ak radi chodíte do spoločnosti, ale tanec vám veľmi nejde. Kurz tanca môže byť aj prípravou na váš svadobný tanec.

7. Relaxačné pobyty

Posledným našim tipom je poukaz na pobyt, kde si dáma užije relax. Samozrejme, že pobyt kúpte pre dvoch. Medzi tradičné patria pobyty v hoteloch s wellness. Keď chcete cítiť spojenie s prírodou, rezervujte izbu na farme. Ak preferujete poznávanie nových miest, kúpte hotel i letenku a vyberte sa na víkend do svetovej metropole.