Home / Návody / Inšpirácia, čo darovať k Vianociam pre kreatívnych ľudí

Inšpirácia, čo darovať k Vianociam pre kreatívnych ľudí

Inšpirácia, čo darovať k Vianociam pre kreatívnych ľudíBlížia sa Vianoce a s nimi aj možnosť obdarovať tých, ktorí sú vášmu srdcu najbližší. Ak ide o ľudí s kreatívnou dušou alebo o domáceho majstra, výber môžete sústrediť na darčeky pre rozvoj ich zručností. Darčeky pre kreatívcov vyberajte tak, aby im pomohli sa venovať ich hobby. Naše tipy na originálne darčeky vám pomôžu vybrať také dary, ktoré prinesú tvorcom novú inšpiráciu a radosť z tvorby.

1. Pomôcky na opravu dreva

Nie je nič krajšie ako meniť starý drevený nábytok na nový. Nie je nič krajšie ako vdychovať život vintage kúskom nábytku. Ak vaši blízky milujú renovovať, iste sa im bude hodiť tmel na drevo a ešte väčšiu radosť im spraví kompletná sada na opravu dreva. S tmelom na drevo sa dajú opraviť trhliny a nedokonalosti drevených povrchov, zatiaľ čo sada na opravu dreva obsahuje všetky pomôcky na renováciu dreva.

2. Kreatívne workshopy

Kúpte svojmu blízkemu poukaz na kreatívny worshop alebo kurz zručností. Môže ísť o kurz vyrábania keramiky, kreslenia alebo remeselných techník. Poukaz umožní obdarovanej kreatívnej duši rozvíjať zručnosti, stretávať sa s rovnako naladenými ľuďmi a zabaviť sa.

3. Nástroje pre domácich kutilov

Kvalitné nástroje sú vždy vítaným darčekom pre domácich majstrov. Váš partner sa iste poteší novej vŕtačke alebo sade náradia na opravy v domácnosti.

4. 3D tlačiareň

Kreatívna tvorba sa nespája len s manuálnymi zručnosťami. Mladšie ročníky zbožňujú moderné technológie. Poteší ich 3 D tlačiareň, ktorá pomôže vytvárať vlastné dizajny a projekty priamo z pohodlia domova.

5. Kniha návodov pre renovácie

V oddelení náučnej literatúry nájdete veľa kníh, ktoré poskytujú návody na renovácie a opravy v domácnosti. Kúpa takejto knihy poskytne obdarovanému nové nápady a tipy.

6. Sada pre maliarov

Pre tých, ktorí majú radi maľovanie, vyberte sadu s kvalitnými farbami, štetcami a plátnami. Kompletná súprava prenesie kreativitu na plátno a umožní vytvárať vlastné umelecké diela. Skvelým darčekom sú tiež kriedové farby na drevo, akrylové farby, pastely alebo uhlie na maľovanie.

7. Predplatné časopisu pre domácich majstrov

Darujte na Vianoce ročné predplatné časopisu o remeslách alebo DIY projektoch. Každý mesiac dostane váš blízky nové nápady, trendy a tipy priamo do schránky.

Autor: Gabriela Kudláčová – senior copywriter