Home / Láska, sex, vzťahy / Originálne spôsoby, ako požiadať o ruku

Originálne spôsoby, ako požiadať o ruku

Originálne spôsoby, ako požiadať o ruku

Žiadostí o ruku je toľko, koľko je hviezd na oblohe. Avšak, ak hľadáte niečo nezabudnuteľné, niečo, čo vyvolá úsmev na tvári vašej lásky a spôsobí, že jej srdce sa radosťou a dojatím zachveje, potom ste na správnej adrese. Máme pre vás niekoľko originálnych a neobyčajných spôsobov, ako požiadať o ruku, ktoré vám umožnia vytvoriť nezabudnuteľný moment plný romantiky.

Prekvapenie na letnej dovolenke

Letná dovolenka je časom, ktorý pre mnohých znamená kompletný relax a romantiku. Prečo by ste ale nemohli túto udalosť využiť na získanie kladnej odpovede na vašu žiadosť o ruku? V exotickom prostredí máte ideálne podmienky na vytvorenie scenérie ako z rozprávky, ktorá sa podpíše na navodení tých správnych emócií a atmosféry.

Pred dovolenkou si ale dôkladne prezrite všetky dostupné a nádherné zásnubné prstene a vyberte z nich pre svoju milovanú polovičku to najlepšie riešenie, s ktorým premeníte relax na nezabudnuteľnú a najkrajšiu udalosť svojho života. Uvidíte, že pri mori, v nádhernom prostredí a v obklopení lúčov príjemného slnka bude moment prekvapenia a radosti nenahraditeľný.

Romantická večera

Nič nie je romantickejšie ako večera plná sviečok a skvelého jedla. Takže, vaša ďalšia a pomerne jednoduchá možnosť, ako požiadať o ruku, môže byť vytvorenie intímnej atmosféry počas tejto udalosti. Po dobrom jedle a skvelom víne, keď je telo napojené a vaše srdcia plné spokojnosti a lásky, môžete v strede večere prekvapiť partnerku najdôležitejšou otázkou svojho života a štýlovým zásnubným prsteňom, ktorému sa ťažko odoláva.

Moment prekvapenia sa dá navyše umocniť tým, že šperk bude dominovať ozdobe večerného stola. Svoju dôležitú úlohu môžu pri tejto udalosti zohrať aj kvety alebo iná forma malého daru, ktorého súčasťou bude spomínaný zásnubný prsteň. Umocniť príjemné chvíle počas večere môžete okrem sviečok aj obľúbenou romantickou hudbou či osvetlením.

Využite silu alebo komfort lietadla

Ak ste osoby, ktoré milujú niečo viac originálnejšie a plné adrenalínu, ako symbol vašej lásky, dajte svojej partnerke krídla v podobe vyhliadkového letu lietadlom, kde vo výške niekoľko tisíc km nad povrchom zeme položíte životnej partnerke svoju otázku. Podobné to môže byť aj v teplovzdušnom balóne. Vaše plány vám však môže prekaziť počasie.

Pokiaľ vám to strach z výšok nedovolí, môžete silu a komfort lietadla využiť na vytvorenie transparentu, na ktorom sa nachádza vaša žiadosť o ruku. V tomto prípade je nutné všetko dobre naplánovať a zaistiť, aby jednotlivé udalosti na seba vhodne nadväzovali a zároveň neprekazil moment prekvapenia.

Piknik na čerstvom vzduchu

Pokiaľ vaše srdcia bijú v rytme prírody a milujete čerstvý vzduch, postupné oteplenie je ideálne na plánovanie žiadosti o ruku na pikniku. Vyberte si dobré miesto, ktorým môže byť dokonale upravený zelený trávnik záhrady alebo parku. Udalosť sa dá veľmi dobre zorganizovať aj na spomínanej pláži počas dovolenky. Dôležité je nájsť vhodné umiestnenie pre zásnubný prsteň v košíku, ktorým svoju partnerku prekvapíte.

Pomôžte si sviečkami

Sviečky sú ideálnym doplnkom, ktorý dokáže vytvoriť romantickú atmosféru na každej udalosti. Platí to aj v prípade žiadosti o ruku, pri ktorej plánovaní môžete tieto doplnky využiť ako jeden z hlavných artiklov. Stačí ich umiestniť na stôl. Ešte romantickejšie ale je, ak zo sviečok vytvoríte cestu k miestu, na ktorom plánujete svoju otázku položiť.

Spestrite si plánovanú túru

Za oddychom a relaxom, počas ktorého by ste chceli požiadať svoju partnerku o ruku, nemusíte vždy cestovať niekoľko tisíc kilometrov. Rovnako príjemnú atmosféru môžete navodiť na túre, ktorej odmenou nebude len zdolanie majestátnych vrcholov hôr, ale aj kladná odpoveď na jednu z najdôležitejších otázok vášho života.

Miest, ktoré môžete za týmto účelom využiť je naozaj veľa, pretože naša krajina je na nádherné prírodné scenérie mimoriadne bohatá. Atmosféru a príjemné pocity tak umocní nielen radosť zo zdolaných výstupov, ale aj nádherné výhľady a krásne prostredie prírody.

Stačí si vybrať, čo vám ako páru najviac vyhovuje a obohatiť svoj život o novú udalosť, na ktorej originálnu a nevšednú atmosféru nezabudnete práve vďaka možnostiam, ktoré sme si predstavili. Na záver nezabudnite na to najdôležitejšie – žiadosť o ruku nie je vždy iba o tom, ako veľkolepé je dané miesto, ale silné a hlboké je vaše citové spojenie.