Home / Ostatné / Obuv značky Ara – súťaž

Obuv značky Ara – súťaž

Obuv značky Ara je produktom nemeckej obuvníckej spoločnosti, ktorá vznikla už  v roku 1947. Nemecký výrobca tejto renomovanej značkovej obuvi prináša každú novú sezónu  na trh topánky v aktuálnych módnych trendoch a s vysokou kvalitou. V ponuke značky Ara je Obuv Soňa lídrom na Slovenskom trhu. Táto značka bola navrhnutá nielen pre klientov, ktorí sa radi rozmaznávajú módnymi trendmi, ale vďaka vysokej kvalite, profesionálnemu prevedeniu a vynikajúcim vlastnostiam je obuv Ara vyhľadávaná hlavne zákazníkmi, ktorých nohy sú denne vystavované nadmernej záťaži.

Ide o vysoko komfortnú obuv využívajúcu prírodný materiál. Má vyváženú konštrukciu, skvelé vypracovanie, anatomické kopytá, pohodlné podpätky, dokonca gélové vložky, ktoré sú umiestnené pod stielkou, čím tlmia nárazy krokov pri chôdzi a chránia Vašu chrbticu. Osobitosť značky Ara spočíva u dámskej obuvi v 5 šírkových variáciách F, F1/2 (pre úzke chodidlo), G (pre normálnu šírku chodidla), H, H1/2 (pre široké chodidlo) a vo veľkostnom sortimente už od 2,5 – 9 obsahujúcom aj pol čísla. Táto kvalitná obuv sadne skrátka všetkým typom chodidla.

Jenny by Ara a Ara splnia požiadavky dámam všetkých vekových kategórií a v ponuke obuvi tejto značky si určite prídu na svoje aj páni. Práve pre nich je tu Ara men.

 

Dôležité je tiež o značke Ara vedieť, že ponúka obuv vyrobenú na základe unikátnej patentovanej technológie s membránou GORE-TEX, ktorá je absolútne vode odolná, no z vnútra vysoko priepustná. Ide o najkvalitnejšiu textilnú membránu, ktorá zabraňuje presakovaniu vlhkosti a vody do obuvi. Membrána má okolo štyroch biliónov pórov na centimeter štvorcový, jej jednotlivé póry sú 20.000-krát menšie než kvapka vody a súčasne 700-krát väčšie než molekuly vodnej pary (pot). Odolnosť voči vetru je daná labyrintovou štruktúrou membrány, ktorá predstavuje pre vietor neprekonateľnú prekážku. Vaše nohy tak zostávajú v suchu a teple a ani v extrémnych podmienkach sa v obuvi nehromadí pot, čo iste oceníte počas chladných a vlhkých dní.  Jej najväčšími výhodami je nielen dokonalé pohodlie za každého počasia, ale hlavne optimálna kombinácia priedušnosti a tepelnej izolácie.

Veľmi zaujímavou je ponuka obuvi Ara vyrobená z kombinácie materiálov stretch a gore-tex, pretože vlhko sa z obuvi vyparí cez stretch materiál rýchlejšie ako cez useň.

Obuv Soňa má v tohtoročnej zimnej sezóne naozaj širokú ponuku značky Ara, ktorá obsahuje unikátnu technológiu GORE – TEX.  

Navyše, ponúkame Vám tiež jedinečnú možnosť získať obuv značky Ara podľa vlastného výberu so zľavou až 70 €. Stačí sa zapojiť do súťaže  a správne zodpovedať otázku:

Ako sa nazýva vysoko priepustná a vode odolná membrána, ktorú obsahuje obuv vyrobená pod značkou Ara?

Odpoveď nájdete na stránke www.sona.sk.

Odpoveď zašlite na mail: katarina.sadecka@pisem.sk, nezabudnite napísať aj celé svoje meno + kontaktnú adresu!

Súťaž začína 07.11.2013 a končí 21.11.2013. Meno šťastného výhercu vyžrebujeme nasledujúci deň, 22.11.2013 prostredníctvom systému žrebovania na www.random.org. Výherca bude zverejnený na stránke PISEM.sk. Podmienkou výhry je splnenie všetkých súťažných podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

Víťazkou súťaže sa stala Pavlíková Martina zo Žiaru nad Hronom, srdečne gratulujeme! 

Súťaže sa zúčastnilo 156 aktívnych súťažiacich

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 Foto: www.sona.sk