Home / Nezaradené / Nová súťaž s IT Academy!

Nová súťaž s IT Academy!

Je to tu opäť, priatelia! Nová súťaž o školenie, ktoré stojí za to! Tentokrát je v hre kurz Microsoft Word II. Mierne Pokročilý. Pokiaľ patríte k ľuďom, ktorý pravidelne narábajú s týmto programom, táto výhra bude ideálna práve pre vás! Ak ste mali doteraz pocit, že program ovládate výborne, práve toto školenie vám ukáže, že Microsoft Word toho dokáže omnoho viac! Prehĺbte si vaše znalosti z oblasti spracovania textov a obrázkov, osvojte si techniky pokročilého formátovania či tvorby motívov a štýlov. Nechajte sa zlákať touto ponukou a poďte si s nami zasúťažiť!

Bližšie informácie o danom kurze, ako aj o celkovej ponuke všetkých kurzov, sa dozviete na  webovej stránke IT Academy. Neváhajte a zapojte sa do jednoduchej súťaže a možno o týždeň vyžrebujeme práve vás!

Ako sa zúčastnite súťaže o tento skvelý kurz v hodnote 70,00 € ?

1. Pridajte sa na FB do skupiny PISEM.sk a IT Academy.  Inak vás nebudeme môcť zaradiť do súťaže.

2. Správne odpovedzte na otázku, ako sa volá budova, v ktorej sídli spoločnosť IT Academy. Odpovedajte prostredníctvom nášho formuláru. 

[form form-4]

Správne riešenie na otázku nájdete na stránke www.it-academy.sk

Súťaž prebieha od 6.2.2013 do 12.2.2013.

Šťastného výhercu vyžrebujeme deň nato, teda 13.2.2013POZOR! Výsledky súťaže budú uverejnené práve na fanpage PISEM.skIT-Academy, preto nezabudnite pravidelne kontrolovať tieto FB stránky!

Prajeme vám veľa šťastia a IT Academy ďakujeme za cenu do súťaže.

Súťažiaci súhlasia so zasielaním obchodných a iných informácií formou mailu z webu PISEM.SK.

Text: Michaela

Foto: sxc.hu