Home / Nezaradené / Porovnanie poskytovateľov SMS pôžičky

Porovnanie poskytovateľov SMS pôžičky

Na slovenskom trhu nájdeme niekoľko poskytovateľov SMS pôžičiek. Niektorí sú kvalitní, iní menej. Ak vychádzame z toho, že potreby každého z nás sú individuálne, každý určí sám, čo znamená pre neho kvalita. Ani v oblasti SMS pôžičiek sa nedá konkrétne povedať, že jeden poskytovateľ je najlepší pre všetkých. Môžeme však sledovať určité kritéria a na základe nich vyhodnotiť, či bude pre väčšinu žiadateľov poskytovateľ vhodný.

A nehovoríme o jedinom kritériu pre väčšinu žiadateľov – cena. Áno, je dôležitá, ale ak kvôli nej prehliadnete ostatné kritéria, môžete sa popáliť a výsledná cena bude vyššia. Rovnako dôležitá je aj doba, na ktorú si peniaze môžete požičať. A tiež suma. Keď si chcete požičať auto v požičovni, núti Vás niekto zaviazať za k týždňovej lehote a najdrahšiemu vozu? Pritom Vám stačí klasické auto na dva dni. Rovnako je to s pôžičkami – je nevýhodné podpisovať zmluvy na celý mesiac a fixnú sumu.

A tu sa dostávame k prvej podmienke, ktorú by mal kvalitný poskytovateľ spĺňať. Flexibilná výška pôžičky aj dátum splatnosti zaistí, že zaplatíte toľko, koľko pôžička skutočne stojí. Je to kompromis od poskytovateľov, ktorý zníži celkovú cenu pôžičky. Takže pamätajte – ak SMS pôžičku, tak jedine takú, pri ktorej si sami zvolíte tieto dva aspekty.

Pri textových pôžičkách je samozrejme dôležitý aj tvar SMS správy. Musí byť dostatočne jednoduchá a zrozumiteľná. Tak, aby ste ju vedeli rozlúštiť aj v prípade, že si ju uložíte dnes a o pôžičku požiadate až o niekoľko mesiacov. Je dobré mať uložený správny tvar SMS správy. Internet nemáme vždy po ruke, mobilný telefón áno. Ale podstatné je aj to, aby ste vedeli vyplniť správne tvar SMS správy.

Alebo si uložte zároveň aj číslo na operátora danej spoločnosti. Kvalitný poskytovateľ Vám vždy poradí ohľadom SMS pôžičiek. Napríklad spoločnosť creditONE.sk má infolinku, kde sa dozviete všetko potrebné. Ak máme porovnávať kvalitu poskytovateľov SMS pôžičiek, najobjektívnejšie bude posudzovať cenu spolu so starostlivosťou o klientov. Cenu sme si zhrnuli vyššie, starostlivosť v podobe informačnej linky máme tiež. Čo ešte?

Aj keď sa momentálne snažíme o porovnanie poskytovateľov SMS pôžičiek, nesmieme zabúdať na iné formy rýchlych pôžičiek. Je dobré, ak sa nebankový subjekt špecializuje na viac druhov žiadostí o pôžičky. V budúcnosti tak môžete, už ako overený klient, požiadať napríklad cez internet alebo telefonicky. Ďalším dôležitým kritériom je prehľadnosť Vašich doterajších záväzkov. Aktuálnych aj skončených. Vďaka tomu budete mať plnú kontrolu nad Vašimi pôžičkami pod jednou strechou.

Všetky vyššie spomenuté výhody nájdeme práve v spoločnosti creditONE. Ak sa môžete spoľahnúť na poskytovateľa, ktorý úspešne pôsobí aj mimo slovenský trh, budete Vaše finančné suchoty prekonávať oveľa ľahšie. Pozrite si celú ponuku tohto top poskytovateľa SMS pôžičiek na www.creditONE.sk

Text: Reklamný článok

Foto: sxc.hu