Home / Nezaradené / 3 typy žien, našli ste sa?

3 typy žien, našli ste sa?

My ženy sme od prírody veľkými rivalkami. Zatiaľ čo muži si svoje osobné konflikty vyriešia ručne – stručne, my sa dokážeme uraziť aj na 100 rokov, a s dotyčnou osobou neprehovoriť pár storočí. Jednoducho sme to my. Iné asi nebudeme, a vlastne asi ani nechceme byť. Baví nás riešiť maličkosti, a to pekne do detailov. Napriek tomu, že máme veľa spoločného, sú medzi nami aj veľké rozdiely. Podľa toho, ako berieme život, sme schopné zaradiť sa do jednej z nasledujúcich kategórií.

Večné dievčatko

Už z názvu je nám jasné, že ide o krehkú kvetinku, ktorá ešte nevyrástla zo svojich detských manierov, a ani to v najbližšej dobe nehodlá spraviť. Jednoducho miluje všetko farebné, jej obľúbenou farbou je ružová, posteľ obklopuje 15 “plyšákov”, a jej život je jedna veľká rozprávka. V tejto hrá hlavnú rolu princeznej práve a len ona. Obklopuje sa rovnako zmýšľajúcimi dievčatami,  a spoločne vytvárajú svoj detský ružový gang. Muži s takouto slečnou zažijú množstvo srandy, a za životnú partnerku si ju väčšinou vyberú tí, ktorí zvíťazia nad silným drakom, v podobe neustáleho dobýjania tohto krehkého srdca,  a dokazovania 24 hodinovej nehynúcej lásky.

Bojovníčka

Protiklad večného dievčatka. Bojovníčka má svoje zásady, ktorých sa drží zubami, nechtami. Bojovníčka vie, že boj o muža snov je tvrdý, preto sa vyzbrojí argumentmi najvyššieho kalibru. Bojovníčka pozná svoju hodnotu, a nedá svoje srdce hocijakému citlivému šaškovi. Bojovníčka je jednoducho ženou do tanku, aj do voza. Pokiaľ však nemáte 5 dôstojníckych odznakov, svaly z ocele, nestrácajte čas, pravdepodobne vás ako pešiaka iba prehliadne.

Dojička, alebo matka zeme

Táto žena vás obklopí všetkou láskou sveta. Urobí pre vás čokoľvek na svete. Keď vás niečo zabolí, pripraví vám medicínu starých materí, a bude sa o vás starať až dokým znova nebudete schopný postaviť sa na vlastné. Matka zeme, je žena oddaná ostatným. Stará sa, perie, žehlí, a to všetko len za trocha lásky, ktorú jej dávate svojou občasnou pozornosťou najavo. Ak ste mamičkin maznáčik, dojička je pre vás tou pravou. Vždy na mieste činu, vždy s batohom riešení, a hlavne s obrovskou trpezlivosťou.

Či už ste večným dievčatkom, bojovníčkou, alebo matkou zeme, nepochybne máte svoje čaro. Mužov je na našej planéte stále mnoho, a svojou taktikou, či osobnosťou si určite jedného z nich ulovíte. Z konkurencie si veľkú hlavu nerobte. Ešte stále máte vymoženosť ženy uraziť sa, a už viac so svojou sokyňou neprehovoriť ani slovo.

Text: Dee

Foto: sxc.hu