Home / Nezaradené / KRAV MAGA – účinný systém sebaobrany

KRAV MAGA – účinný systém sebaobrany

Posledné roky sú charakteristické mnohými javmi – väčšina z nich je nanešťastie negatívnych. Stres, nezamestnanosť, alkohol, drogy – to je len špička ľadovca, o čom sa denne hovorí, avšak nič z toho sa nerieši.

Noviny a televízie sú plné napadnutí, ublížení, či dokonca i úmrtí spôsobených nedbanlivými spoluobčanmi, lepšie povedané – agresormi. Ochráni nás niekto? Cítite sa bezpečne?

Je prirodzené, že pri večernej prechádzke, alebo idúc okolo partie podgurážených mladíkov sa necítite bezpečne.

Medzi tých, na ktorých sa dá spoľahnúť a ktorým záleží na bezpečí každého jednotlivca sú ľudia stojaci za KRAV MAGA ACADEMY. Ešte ste o nich nepočuli? Ale mali by ste!

Názov akadémie si prepožičal názov od „Krav Maga.“ Krav Maga je systém sebaobrany, ktorý má pôvod na Slovensku a bol vyvinutý pre potreby Izraelskej armády. Krav Maga  je systém, ktorý je prepracovaný do maximálnych detailov, čomu vďačí desiatkam rokov jeho vybrusovania k dokonalosti. Vznikol po druhej svetovej vojne a za dlhé roky sa dokázal prispôsobiť potrebám nielen vojakov, ale aj civilistov.

Krav Maga ako inteligentný, moderný a sofistikovaný systém sebaobrany predstavuje cestu, ako sa z obyčajného človeka môže stať sebavedomý človek. Človek, ktorý sa nebojí kráčať v tme po parku, človek, ktorý odrazí akýkoľvek útok. Neoceniteľnou výhodou bojového systému sebaobrany Krav Maga je jeho účinnosť za použitia minima síl. Myšlienkou Krav Maga je spraviť z ľudí osoby, ktoré dokážu ochrániť seba, i svoje okolie. Svoju využiteľnosť demonštruje i tým, že je určený pre mužov i ženy, čo z neho robí univerzálny systém sebaobrany ako i miesto na skĺbenie aktivít so svojou polovičkou.

Krav Maga Academy je akadémiou s jedinečným prístupom ku študentom, ktorým profesionáli budú nielen vyučujúcimi, ale i priateľmi. Ľudský prístup, profesionalita, príjemné priestory, i to môžete zažiť pri tréningu v Krav Maga Academy.

Ak Vás nový pohľad na sebaobranu zaujal a radi by ste sa dozvedeli niečo viac, sledujte nás i naďalej. V nasledujúcich článkoch si túto jedinečnú akadémiu predstavíme bližšie. Je sa načo tešiť.

Viac sa tiež dozviete aj na stránke www.kma.sk – KRAV  MAGA ACADEMY.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: kma.sk