Home / Nezaradené / Podľahnite elektronickej cigarete

Podľahnite elektronickej cigarete

Zo všetkých strán sa na fajčiarov valia upozornenia o škodlivosti cigariet. Ak uvažujete nad svojim zdravím neznamená to, že sa svojich milovaných cigariet musíte vzdať. Prejdite na modernú formu fajčenia – elektronické cigarety. Sú nielen zdravšie, ale aj modernejšie.

 Moderné fajčenie

         Elektronická cigareta dala fajčeniu nový rozmer ktorý sa oplatí aspoň skúsiť. Kým po klasických cigaretách všetko zapáchalo dymom, nové túto negatívnu vlastnosť nemajú vôbec. Práve naopak – namiesto dymu môžete počas fajčenia cítiť rozličné príchute vďaka náplniam.

         Pri používaní elektronickej cigarety sa nespaľuje priamo dym čo znamená, že nefajčíte škodlivý dym ale iba paru. A para obsahuje neporovnateľne menšie množstvo škodlivín než samotný dym ktorý je agresívnejší.

Ochutené náplne

         Do elektronickej cigarety budete potrebovať aj náplň nazývanú ako e-liquid. Táto náplň vôbec nemusí chutiť ako tradičný tabak, ale ako bolo spomenuté vyššie máte na výber z niekoľkých príchutí. Populárne sú napríklad aj svieže ovocné náplne ktoré obohatia váš zážitok z cigarety.

         E-liquid môže obsahovať rôzne množstvo nikotínu, spravidla do 30 mg. Vy si vyberiete ako silnú náplň chcete inhalovať pričom môžete začať tou najsilnejšou a skončiť pri najslabšej. Čo sa týka veľkosti predajne ponúkajú 10, 30 ale aj iba 5 ml náplne.

Príslušenstvo

         K elektronickej cigarete si môžete jednoducho zaobstarať aj pomerne bohaté príslušenstvo v podobe USB nabíjačiek alebo šikovných puzdier aby ste svoju cigaretku nemali niekde len tak pohodenú. Cena týchto doplnkov je rôzna. Núdza o príslušenstvo k elektronickej cigarete nie je ako v kamenných predajniach, tak ani na internete takže nakupovať môžete pokojne aj z pohodlia domova. Dobrou stránkou je napríklad e-cigaretka.sk kde nájdete všetko čo potrebujete prehľadne zoradené, a navyše v priaznivých cenách.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: sxc.hu

Leave a Reply