Home / Nezaradené / Vyhraj kompresor a daj si chutné pivko!

Vyhraj kompresor a daj si chutné pivko!

Byť pripraveným na leto sa zdá byť už frázou, opak je ale pravdou! Akosi prirodzene platí, že vždy sa nájde niečo, čo nás môže zastihnúť nepripravených. S pisem.sk a kompresory-vzduchotechnika.cz sa vám to stať už nemôže!

Pýtate sa prečo? Odpoveď je jednoduchá – na leto vás vyzbrojíme zbraňou najväčšieho kalibru a to potravinárskym pivným kompresorom!

Kompresory-vzchuotechnika.cz je distribútorom kvalitnej automatizačnej techniky a jednoúčelových strojov. Ak hľadáte niekoho, kto vám vyrobí stroj na zakázku a chcete mať istotu bezstarostného servisovania, či opráv, už viete, na koho sa obrátiť. V internetovom obchode môžete nájsť širokú ponuku kompresorov, meracej techniky, pneumatického náradia a iného tovaru za najlepšie ceny. Samozrejmosťou je garancia ceny u vybratých výrobkov, pri ktorých je garantovaná najnižšia cena na trhu, čo viac si priať? Osobný kontakt, široká ponuka, atraktívne zľavy, profesionálne služby a dlhoročné skúsenosti profesionálov sú zárukou spokojnosti.

A aby sme vám mohli dopriať pocit spokojnosti na vlastnej koži, dávame vám do pozornosti pivný potravinársky kompresor MB1000G, o ktorý budete môcť súťažiť v júlovej súťaži! A o cenu to pôjde vskutku veľkú! Tento kompresor využijete pre tlakovanie pivných sudov nielen v menších baroch, či reštauráciach, ale aj také letné posedenie s priateľmi s vlastnoručne natočeným pivom získa úplne iný rozmer! Oceníte aj fakt, že kompresor do suda čerpá čistý vzduch, čo zaručí zachovanie chuti a arómy piva. Poteší aj nízka hmotnosť, dlhá životnosť ako aj fakt, že MB1000G je najtichším kompresorom na trhu!

V mesiaci júl môžete súťažiť s Ing. Zdeněkom Štuksom a kompresory-vzduchotechnika.cz o kompresor MB1000G v hodnote približne 150 eur! Chcete, aby vaše party boli tie, o ktorých sa hovorí aj týždeň po? Súťažte a buďte bližšie ku hviezdam!

Ilustračný obrázok

Šťastným výhercom sa stáva Ľuboš Bouzek.

 

Gratulujeme a prajeme veľa chutných zážitkov! Výhercu prosíme o zaslanie adresy, na ktorú mu bude výhra doručená!

 

Pre účasť v súťaži je potrebné urobiť nasledovné:

1. Byť fanúšikom kompresory-vzduchotechnika.cz na facebooku

2. Byť fanúšikom PISEM.sk na facebooku

3.  Zdielať verejne súťažný príspevok uverejnený na PISEM.SK  /zdieľanie je možné iba jeden krát, všetky viac-násobné zdieľania budú vymazané/

Súťaž prebieha od 01.07.2013 do 31.07.2013. Meno šťastného výhercu vyžrebujeme prostredníctvom random.org o deň neskôr, teda 01.08.2013. Podmienkou výhry je splnenie všetkých podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

Súťažiacim prajeme vám veľa šťastia a Ing. Zdeněkovi Štuksovi a internetovému obchodu kompresory-vzduchotechnika.cz ďakujem za cenu do súťaže.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: kompresory-vzduchotechnika.cz

Leave a Reply