Home / Blog / PR články / Ako sa rýchlo propagovať na internete

Ako sa rýchlo propagovať na internete

Úspešné firmy doslova „vyhadzujú“ veľké finančné prostriedky na propagáciu svojho mena, výrobkov alebo ponúkaných služieb. Aby bola propagácia efektívna, vyberá si finančnú i časovú daň. Čas, za ktorý sa prejaví je však relatívny. Stránka www.vyhrajte.sk prináša jedinečný spôsob, ako môžete svoju firmu rýchlo, lacno a účinne propagovať. Ide o marketingovú komunikáciu príťažlivým spôsobom,  prostredníctvom súťaží.

Máte svoj cool výrobok, službu alebo len chcete oprášiť zabudnuté produkty? Potom je propagácia prostredníctvom súťaže super spôsob, ako uspieť a získať si nových zákazníkov. Vyhrajte.sk vám dáva možnosť zapojiť svoj produkt do jedinečnej súťaže. Celé je to vlastne o tom, že  ľudia si zapamätajú firmu, s ktorou vyhrali a odporučia ju ďalej. S nadšením budú o svojej výhre rozprávať príbuzným. Takto sa zviditeľní nielen produkt samotný, ale aj radosť s ním spojená. Ďalšou nenahraditeľnou výhodou je zvýšenie návštevnosti vašej internetovej stránky, pretože práve na nej nájdu súťažiaci správnu odpoveď na súťažnú otázku. Odpoveď si jednoducho prekliknú zo stránky vyhrajte.sk. Okrem návštevníkov tejto stránky, ktorá má viac ako 7 000 registrovaných užívateľov, sa o vašom produkte dozvie až 700 000 fanúšikov na Facebooku prostredníctvom zdieľania na partnerských stránkach a  200 000 majiteľov mailových adries, ktorým bude zaslaný newsletter.

Aký je postup? Hurá. Úplne jednoduchý a rýchly. Stačí vyplniť krátky formulár, ktorý obsahuje kontaktné a fakturačné údaje, ale aj informácie o súťaži. Na výber máte dve možnosti propagácie. Prvou je vlastná súťaž na vašej webovej stránke, preklikom z portálu vyhrajte.sk. Druhou je súťaž, ktorú organizuje portál podľa vašich predstáv a pokynov. Následne venujete do súťaže jeden z produktov, ktorý chcete propagovať alebo poukaz na propagovanú službu. Pri každej súťaži je umiestnené vaše logo, texty podľa vášho zadania, fotografie a iné propagačné materiály.

Vážení podnikatelia, nemusíte platiť za propagáciu s nízkou efektivitou tisíce eur. Súťaže sú pre zákazníka atraktívne. Túži po výhre lákavého produktu. Ste mu blízki, zapamätá si vás a pocit radosti z výhry bude spojený práve s vašim obchodným menom. Ak vás takýto druh propagácie zaujal, tak ste na www.vyhrajte.sk vítaní.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR

Foto: freedigitalphotos.net

 

Leave a Reply