Home / Nezaradené / Tvrdá voda a jej následky na rodinný rozpočet + Súťaž

Tvrdá voda a jej následky na rodinný rozpočet + Súťaž

Voda, najdôležitejšia tekutina v živote každého jedinca. Život s ňou je normálny, bez nej nepredstaviteľný. Naučili sme sa ju využívať v rôznych podobách, na rôzne účely. Pitie, varenie, hygiena, pranie, či zalievanie plodín. Bez rozdielu využitia vody dbáme na jej čistotu a zdravotnú nezávadnosť. Domácnosti ocenia azda všetko, len nie tvrdú vodu, vzhľadom na jej škodlivé účinky spojené s usádzaným sedimentom, vodného kameňa. Na druhej strane stojí priemysel a potravinárska výroba, vyžadujúca vodu vynikajúcej kvality. Medzi nimi sa nachádza nevyhnutnosť zavlažovania budúcej úrody kvalitnou vodou, kde ju ale vziať?

Problematika vody najvyššej kvality začína postihovať čoraz väčšie územie. Zjednodušene možno povedať, že zásob vody máme v určitých oblastiach dostatok, inde nedostatok. Otázna je ale jej kvalita. Kvalitná voda je a bude nedostatkovou komoditou, i preto je dôležité zamerať spoju pozornosť už dnes na možnosti úpravy vody, ktorú máme k dispozícií.

Riešenie má Marlus Group, s.r.o., prevádzkovateľ a predajca špičkového zariadenia STOP KALK! STOP KALK je ekologickým riešením úpravy vody, ktorý na svoju prevádzku nepotrebuje žiadnu elektrickú energiu, chémiu, ani soľ. Zariadenie STOP KALK je určené ako pre domácnosti, tak i pre priemysel, poľnohospodárstvo a potravinársku výrobu. Prináša zlepšenie chuti vody, zabraňuje rastu húb, plesní a nebezpečných rias, čím prispieva k zdraviu spotrebiteľov. Neoceniteľné je zabraňovanie vzniku a tak, pochopiteľne i usadzovaniu vodného kameňa na spotrebičoch, akými sú rýchlovarná kanvica alebo práčka.

Tajomstvo STOP KALKu spočíva v spôsobe úpravy vody. Nehľadiac na koncentráciu minerálnych látok, prostredníctvom svojich dvoch zložiek – nerezového valca a jadra zo zliatiny drahých kovov, oddeľuje minerálne častice vo vode, čím voda mení správanie. Vlastnosti vody upraví elektrické pole medzi jadrom a valcom, z vody odstráni všetko neželané. Bez rozdielu toho, či čerpáte vodu zo studne, vodovodu, alebo iných zdrojov, STOP KALK zaručuje špičkovú, beznákladovú starostlivosť o vodu po celý život. Spravte si jednoduchší, chutnejší a zdravší život so STOP KALKom a vychutnajte si vodu naplno.

                                                                                                                                                                                          Víťazom sa stáva BENJAMIN HANDZUŠ!

Srdečne blahoželáme a výhercu prosím o zaslanie adresy, na ktorú bude výhra doručená!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                         V spolupráci s Marlus Group, s.r.o. vám s potešením prinášame súťaž o revolučný STOP KALK! Na zaradenie do súťaže musíte splniť tri podmienky:

1. Byť fanúšikom PISEM.sk na Facebooku

2. Byť fanúšikom MARLUS GROUP na Facebooku

3. Správne odpovedať na súťažnú otázku, na ktorú odpoveď nájdete na internetovej stránke sponzora súťaže, a tá znie:

Aká je záruka na bezporuchovú prevádzku zariadenia STOP KALK?“

[form form-20]

 

Správnu odpoveď, spolu so svojím menom a e-mailovou adresou zašlite prostredníctvom súťažného formulára. Pre zapojenie sa do súťaže musíte byť fanúšikom PISEM.sk na Facebooku, stanete sa ním kliknutím sem. Zo všetkých správnych odpovedí bude dňa 02.09.2013 vyžrebovaný šťastný výherca, ktorý vyhral bezstarostný život so STOP KALKom. Súťaž trvá od 01.08.2013 do 31.08.2013. V prípade neprihlásenia sa výhercu do siedmych dní od dňa vyžrebovania, nárok na výhru mu prepadá a žrebovanie zo všetkých správnych súťažných odpovedí prebehne opätovne.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: stopkalk.sk

Leave a Reply