Home / Nezaradené / Správna pánska taška by mala prežiť žraloka i krokodíla!

Správna pánska taška by mala prežiť žraloka i krokodíla!

Teda aspoň to si myslia chlapíci zo saddlebackleather. Ako si môžete všimnúť na priložených videách, svoje štýlové pánske tašky skutočne podrobili testom hodným Indiana Jonesa. Predsa len, ktorá taška môže o sebe povedať, že plávala so žralokom a z bitky s krokodílom odišla ako víťaz? Samozrejme za takýto luxusný kožený tovar si človek musí náležite priplatiť. Následne však bude odmenený podľa výrobcov niečím, „o čo sa pobijú, keď umriete”.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=0bOiFvFD4_U’]

Skutočne, výrobcovia a reputácia týchto tašiek si dovolia tvrdiť, že vás prežijú. Mnohí z nás si isto odfrknú, že sa jedná o klasický marketingový ťah s ódami na výrobok a “nevtieravým” nakúpte po kliknutí na konci tohto taškového sonetu. No po zhliadnutí demonštračných videí a pri storočnej záruke, pri ktorej môžete tašku reklamovať nielen vy, ale aj vaše potomstvo, by sme daných pánov možno len predsa mali začať brať vážne.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=N7rDQn9-XWk’]

Samozrejme nie každý z nás sa chystá na dobrodružné cesty ako z Verneovky a tak je pre ňho úplne zbytočné, dopriať si takýto luxus. Nehovoriac o tom, že mnohí muži sú zvyknutí na to, že ich jediná taška je maximálne na notebook. Nie to ešte aby mala inú farbu než decentnú čiernu alebo sivú! To už by bolo normálne alarmujúce a považované za jeden z prejavov hipsterstva. Firma www.crossbody.sk však myslela na všetky spomínané typy mužov. Aj na dobrodruhov z hľadiska dizajnu a farby, na praktických, ktorí potrebujú tašku z materiálu, ktorý sa len tak ľahko neunaví, ale i na tých opatrných a konzervatívnych. Nech už však patríte do ktorejkoľvek kategórie, neskúšajte prosím, svoje tašky ani proti krokodílom alebo susedovmu psovi. Taška by to síce mohla prežiť, ale čo vy?

Foto: www.crossbody.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]