Home / Blog / PR články / Dobrý obchodník? Trpezlivý obchodník.

Dobrý obchodník? Trpezlivý obchodník.

Zbohatnúť zo dňa na deň? To sa podarí málokomu. Snažiť sa zbohatnúť a spadnúť na dno? S tým máme skúsenosti viacerí. Avšak naplánovať si úspech, to už je umenie. „Plánovať obchody je veľmi dôležité“, tvrdí  Tomáš z Čiech, ktorému sa podarilo behom pár rokov úspešne zarobiť, ale nielen to – udržať svoj úspech. Dnes učí iných, ako na to! Niektorí ľudia aj v súvislosti s obchodovaním s komoditami svoje obchody neplánujú. Tomáš nič nenecháva na náhodu. Rovnako jeden z lídrov na slovenskom finančnom trhu, royalci.com,  tvrdí, že kľúčové je urobiť správne rozhodnutie. Výsledok? Profit z toho, že niektorí neplánujú. To je práve jeden z dôvodov, prečo práve Tomáš patrí…

Review Overview

User Rating: 1.18 ( 4 votes)

Zbohatnúť zo dňa na deň? To sa podarí málokomu. Snažiť sa zbohatnúť a spadnúť na dno? S tým máme skúsenosti viacerí. Avšak naplánovať si úspech, to už je umenie.

„Plánovať obchody je veľmi dôležité“, tvrdí  Tomáš z Čiech, ktorému sa podarilo behom pár rokov úspešne zarobiť, ale nielen to – udržať svoj úspech. Dnes učí iných, ako na to! Niektorí ľudia aj v súvislosti s obchodovaním s komoditami svoje obchody neplánujú. Tomáš nič nenecháva na náhodu. Rovnako jeden z lídrov na slovenskom finančnom trhu, royalci.com,  tvrdí, že kľúčové je urobiť správne rozhodnutie. Výsledok? Profit z toho, že niektorí neplánujú. To je práve jeden z dôvodov, prečo práve Tomáš patrí medzi 20 percentnú menšinu, ktorá zarába na finančných trhoch obrovské peniaze. V priebehu prvých šesť mesiacov Tomáš síce stratil asi 40 percent svojho účtu, ale ako píšu veľkí obchodníci – je potrebné aj platiť školné. Tomáš to môže len potvrdiť. Síce niečo málo stratil, ale postupne sa učil. A učil sa rýchlo. Sledujte vývoj cien online a učte sa aj vy čo najviac – je to jeden z faktorov, ktorými môžete ovplyvniť svoj úspech a počet núl za jednotkou na vašom účte. Nie je to však prechádzka ružovou záhradou! Stres pri uzatváraní obchodu je prítomný takmer vždy. Už-už je rozhodnutý spečatiť svoj „tip“, ale zrazu je ako stuhnutý. Začína si uvedomovať, že je pod vplyvom silných emócií a snaží sa ukľudniť. To je veľmi dôležité. Nie ste predsa žiadnym nováčikom, doteraz ste nazbierali kopec skúseností, pokúste sa racionálne zhodnotiť ešte raz situáciu a nemyslieť na čísla v podobe peňazí, ktoré sa práve chystáte „staviť“ na víťazstvo.  Obchodovanie je v prevažnej miere bojom emócií. Či už obchodujete s komoditami, predávate matrace alebo uzatvárate poistné zmluvy, princíp je vždy rovnaký. Nikdy nesmiete podceniť mieru stresu a ľudskú psychiku či už v pozícii nakupujúceho alebo predávajúceho. Navzájom sa dokážete pochopiť, ale každý myslí na profit pre seba, plus každý robí tiež chyby. A chyby pod vplyvom emócií sú zväčša tie, ktoré prinášajú najväčšie zlyhanie. Je to hra vedomia a podvedomia. Vaše podvedomie automaticky dáva povel mozgu k tomu, aby ste spravili isté rozhodnutia. Ak však vedomie nestihne dostatočne rýchlo zvážiť všetky „pre a proti“, stane sa nehoda: kôň sa splaší, zhodí vás zo sedla a vy sa nepríjemne poraníte! V tomto momente váš mozog zažíva novú skúsenosť, ktorá má za následok určitú fyzickú bolesť a zároveň sklamanie z toho, že vás kôň zradil. Nech už je kôň váš partner, zákazník alebo ste ním vy sám. Avšak, vo vašom mozgu sú odteraz uložené nové informácie o koňoch, ktoré vám môžu pomôcť v budúcom rozhodovaní – za predpokladu, že sa rýchlo učíte. Tým sa však problémy nekončia. Dostali ste ranu a je potrebné znovu nasadnúť na koňa. Avšak nech sa snažíte ako len viete, nejde to! Ako je to možné? Vaše podvedomie si pri spomienke na pád z koňa vybavuje bolestivé spomienky. Toto sú výzvy, ktoré je potrebné prekonať. Sledovať podvedomie a bojovať s ním disciplinovane a trpezlivo. Nasadnúť na koňa môže znamenať znovu pád, ale aj výhru!

 

Nečakajte na zázrak, ale učte sa! Royalci.com ponúka vzdelávacie semináre, prostredníctvom ktorých získate obraz o fungovaní finančných trhov, zoznámite sa s úspešnými brokermi a presvedčíte o tom, či vaša motivácia byť úspešným je silnejšia ako zmieriť sa s tým, že desať prehier stačilo a viac na koňa nenaskočíte! Pre viac informácii kliknite sem http://www.royalci.com/sk/vzdelavacie-seminare a premýšľajte o svojom osude, ako aj o slovách Tomáša, ktorý je úspešným v oblasti obchodovania na finančných trhoch.

Zdroj: http://www.financnik.cz

Viac sa dozviete na: Royal Capital International a.s.

Foto: www.sxc.hu

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]