Home / Blog / PR články / NOVÉ VERZUS RENOVOVANÉ NÁPLNE DO TLAČIARNE

NOVÉ VERZUS RENOVOVANÉ NÁPLNE DO TLAČIARNE

Všetci sa občas dostaneme do situácie, keď potrebujeme uskutočniť nejakú kúpu a musíme sa rozhodnúť medzi novým alebo starším. Takýto výber nerobíme len pri kúpe domu, automobilu alebo počítača. V podobnej situácií sa ocitáme aj pri potrebe zadovážiť si náplň do tlačiarne. Vyberať si môžeme medzi novou a renovovanou náplňou. Ktorú uprednostniť?

Najradšej by sme dávali vždy prednosť novým produktom. Konáme tak možno kvôli predsudkom voči obnovenému tovaru, veď často sa podsúva, že len nový či nepoužitý produkt môže dosahovať požadovanú kvalitu. Opak je pravdou a nie sú to len náplne do tlačiarne, pri ktorých platí, že renovované zariadenie spĺňa predpoklady rovnako ako nové. Množstvo používateľov vytlačí denne desiatky dokumentov a za náplne vynaloží niekoľko eur mesačne. A mnohí vedia, že ak chcú ušetriť, ale nie na úkor kvality, nemusia kupovať iba nové náplne. Aj renovované sa pýšia vysokou úrovňou a takisto sú adekvátnym riešením.

 

Ako to teda je s náplňami do tlačiarne? Ktoré sú kvalitnejšie a ktoré sa vyplatia viac?

Oplatí sa priplatiť za nové?

Je pravdou, že nová originálna náplň je v porovnaní s renovovanou drahšia a rozdiel v predajnej sume môže byť aj dvojnásobný. Práve preto vstúpili do predaja nové kompatibilné náplne, ktoré sú ideálnym riešením pre používateľov, ktorí majú záujem o nejakú úsporu, ale žiadajú si nový nepoužitý produkt. Čo sa týka technických parametrov, kompatibilné náplne nie sú o nič horšie ako tie značkové. Pozitívne ohlasy zákazníkov hovoria za všetko. Ich veľkým plusom je práve kompatibilita s viacerými tlačiarňami. Nové zariadenia nenesú žiadne mechanické poškodenia, nakoľko by sa náplň nedostala po vykonaní kontroly na trh.

 

Výhody nových náplní :

  • Nepoužívaný zabalený produkt
  • Pôvodný technický stav
  • Možnosť kúpiť si alternatívne kompatibilné náplne do tlačiarne – sú nové, pasujú na viacero tlačiarní a v porovnaní s novými originálnymi náplňami sú podstatne lacnejšie

Aké sú renovované náplne?

Nie každému môže renovácia alebo obnova náplne niečo hovoriť, preto si najprv vysvetlíme, čo to je. Plastový obal z tonera alebo z atramentovej kazety už neobsahuje žiadny obsah a bežne by sme ho považovali za nepoužiteľný odpad. Ale profesionáli venujúci sa náplniam a ich servisu dokážu urobiť z použitej náplne plnofunkčný a vysokokvalitný produkt. Vďaka zakomponovaniu nových dielov dostanú túto náplň späť do obehu. Určite nemôžeme tvrdiť, že obnovením sa stáva zariadenie zlé či nefunkčné. To nie, veď by sa nemohli predávať. Tieto náplne sú však recyklovaným tovarom, ktorý patrí k štandardnému príslušenstvu. Náplň je opäť schopná poslúžiť a ich skvelá cena je veľkým lákadlom. Okrem toho sú aj ekologické.

Výhody renovovaných náplní : 

  • Nízka cena
  • Šetrnosť voči prírode

Sami vidíte, že aj nové aj renovované náplne majú svoje nezameniteľné výhody. Obe typy sú dostatočne spoľahlivé, hlavne čo sa týka kvality, ktorú budete pri samotnej práci zohľadňovať najviac. Ešte pred samotnou kúpou je dobré sledovať viacero faktorov, napríklad objem náplne a predpokladaný počet výtlačkov. Dôležitú úlohu bude pri výbere zohrávať aj cena.

Kvalitní predajcovia ako napríklad www.hladamfarby.sk ponúkajú množstvo nových aj renovovaných náplní do tlačiarne za rozumné ceny, so zárukou a poradenstvom. Na výber máte originálne značkové ako aj alternatívne kompatibilné náplne, ktorých cena je nižšia, ale kvalitou sú rovnaké. V prípade, že ste menej nároční a postačí vám aj renovovaná náplň, predajca disponuje aj týmto typom zariadení.  Na výber máte mnoho náplní, stačí si vybrať.

Foto: hladamfarby.sk

Leave a Reply