Home / Hudba / Tínedžérka a mníška majú na to!

Tínedžérka a mníška majú na to!

So speváckymi súťažami máme na Slovensku bohaté skúsenosti. Vo väčšine prípadov išlo iba o napodobeniny a slabé kvalitatívne odvary odkopírovaných zahraničných súťaží, no predsa len niečo pozitívne priniesli. Navzdory stretávaniu sa s porotcami, moderátormi a je nutné poznamenať, že aj so spevákmi, ktorých „životnosť“ sa dala rátať v dňoch, akýmsi zásahom zhora niekoľko spevákov kariérne prežilo dodnes. V zahraničných súťažiach sa ale našťastie produkcia snaží ukázať svetu niečo nové, výnimočné a hlavne kvalitné. A to sa im dokonale podarilo. Veď posúďte sami!

THE VOICE (UK)

Anna McLuckie, 17 ročná rodáčka z Edinburgu predviedla jedinečný hudobný zážitok cover verziou megahitu Get Lucky od Daft Punk.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=nnmPE9W__7g’]

THE VOICE (IT)

Zo Spojeného kráľovstva prejdeme do Talianska, kde sa na castingu objavila sestra Cristina Scuccia, 25 ročná mníška, ktorej detský sen bol (prekvapujúco) byť speváčkou. Či sa jej podaril spraviť prvý krok vpred sa dozviete v nasledujúcom videu.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=TpaQYSd75Ak’]

Páčia sa vám vystúpenia? Myslíte, že by mali byť spevácke súťaže realitou skôr v zahraničí, alebo sa uspokojíte aj so slovenskými?

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply