Home / Ostatné / Zháňate náhradné diely? Chcete kvalitu?

Zháňate náhradné diely? Chcete kvalitu?

Poradíme Vám!_vyr_1600gen__vyr_1600turbo

Pre všetkých, ktorí zháňajú najrôznejšie súčiastky a iné potreby do auta, je tu moderný a prehľadný online obchod www.tirshop.sk. Môžete sa pripraviť na záruku nadštandardnej úrovne, žiadna “poľská kvalita”. Ponúkané diely sú od anglickej autorizovanej firmy MELET.

Tir shop je na trhu viac ako 20 rokov a vo svojej oblasti je považovaný za skutočného profesionála. Okrem iného sa radí medzi popredných dodávateľov repasovaných turboslúchadiel na Slovensku.

Turboslúchadlo patrí k najdôležitejším častiam dieselového motora. Pracuje pri vysokých teplotách cca 1 100 °C.  V e-shope nájdete typy do osobných a nákladných áut, autobusov či stavebných strojov. Väčšinou sú ponúkané na “výmenný spôsob”, čo pre Vás znamená šetrenie nákladov. Záručná doba 12 mesiacov je zaužívanou tradíciou. Pokiaľ Vám záleží na bezpečnom a dobrom fungovaní motora vo Vašom štvorkolesovom miláčikovi, neváhajte a objednajte si repasované turbodúchadlá hoci aj dnes.

V katalógu predajne Tir shop nájdete napríklad aj návesy/ brzdové kotúče. Ponuka je naozaj veľmi široká a bohatá. Vyberať si môžete z rôznych modelov. Čo je však na tom najlepšie, vyberáte si za výhodnú cenu. Presvedčte sa sami, nájdete tu všetko, čo potrebujete.

Brzdová sústava určite patrí medzi “drobnosti”, ktoré sa neoplatí zanedbať. Je akýmsi synonymom aktívnej bezpečnosti. Nielenže zabezpečuje spomalenie vozidla, ale zabraňuje tiež jeho samovoľnému pohybu. Otázka bŕzd si zaslúži náležitú pozornosť. Možno práve teraz si Vaše auto pýta nové brzdové strmene. Bez ostychu ich kúpte na stránke tirshop.sk. Nakupujte lacno, štýlovo a spoľahlivo. Stačí si iba vybrať. Tovar bude doručený v rámci celého Slovenska maximálne do 3 dní. Nie je problém zohnať akékoľvek súčiastky. Pokiaľ ich nenájdete v ponuke, tak sa ozvite na niektorý z kontaktov uvedených na stránke a “ONI” sa postarajú, aby ste boli spokojný.

Veríme, že každý vodič i profesionálny automechanik si túto stránku ihneď obľúbi. S nárastom Vašich požiadavok rastie i stránka. Katalóg sa bude neustále aktualizovať a rozrastať  o nový sortiment.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: tirshop.sk

Leave a Reply