Home / Ostatné / Expresné založenie s.r.o.

Expresné založenie s.r.o.

office-783713-mMožno aj vy patríte medzi podnikavých ľudí, ktorí chcú “rozbehnúť” niečo vlastné a vybudovať si “identické znamienko” luxusného obchodného mena. Plánujete si v blízkej budúcnosti založiť spoločnosť s ručením obmedzeným (s.r.o.)? Hľadáte návod, ako to urobiť skutočne expresne, pohodlne, bez stresu a za dobrú cenu? Každý okolo Vás tvrdí niečo iné a vy z toho máte zmätok? Ak si chcete byť naozaj istý, s čím začať a čo všetko potrebujete, kliknite sem.

Založenie firmy zahŕňa veľa vrcholne neobľúbených povinností (papierovanie, chodenie po úradoch a vybavovanie rôznych povolení). Ak sa chcete tomuto vyhnúť a ušetriť si tak svoj drahocenný čas na dôležitejšie veci, preneste toto “bremeno zodpovednosti” na venice.sk.

Pokiaľ potrebujete kvalitnú pomoc so založením spoločnosti, hľadáte vhodné sídlom pre svoju firmu, alebo chcete predať už zabehnutú s.r.o., je dobré mať po ruke zodpovedného odborníka. Pri zakladaní s.r.o. je nutné dávať pozor na stále sa meniacu legislatívu, preto Vám odporúčame, aby ste sa v plnej miere spoľahli na profesionálov. Náplňou ich práce je sledovať platné zákony, a preto sa nemusíte obávať, že ste niečo zmeškali. Samozrejmosťou je vypracovanie potrebných dokumentov, vybavenie Živnostenského listu, realizácia zápisu do Obchodného registra a registrácia firmy na Daňovom úrade.

O atraktívnosti spoločnosti vypovedá aj miesto, pod ktorým je registrovaná. Dnes si môžete vyberať z rôznych ponúk. Možno reálne nepotrebujete veľké priestory, tak si stačí kúpiť iba “registračné sídlo”. Podnikatelia ho majú v obľube hlavne kvôli úspore financií. Spočítajte si náklady na prestížnu kanceláriu  v centre mesta. Koľko Vás bude mesačne stáť? Registračné sídlo s lukratívnou adresou Vás vyjde omnoho lacnejšie a vy môžete ušetrené peniaze investovať inak. Pokiaľ hľadáte to najpríťažlivejšie miesto pre svoje podnikanie, ktorým si získane potencionálnych klientov a zároveň sa môžete spoľahnúť na úsporu, hľadajte v ponukách prestížnych spoločností možnosť “zabezpečíme Vám registračné sídlo“.

Nie je dôvod váhať, stačí sa presvedčiť o serióznosti tejto pomerne novej (ale nesmierne obľúbenej) služby modernej generácie. Žiadna doba nám neponúkala takú skvelú príležitosť pre rozvoj podnikania, ako je tomu dnes. 21. storočie je storočím biznisu. Ste pripravený chytiť sa svojej príležitosti a využiť ju?

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Reklamný článok

Foto: sxc.hu

Leave a Reply