Home / Blog / PR články / Daikin zažiaril svojou jesennou akciou

Daikin zažiaril svojou jesennou akciou

Daikin je nadnárodná spoločnosť z Japonska, ktorá sa tiež presadila na trhu v Číne, Európe, Indii, Austrálii, Severnej Amerike a juhovýchodnej Ázii. Pokladá sa za jednotku v oblasti tepelných čerpadiel, klimatizácií a vetraní, no jej prednosťou sú aj obnoviteľné zdroje a šetrný prístup k životnému prostrediu. Momentálne však ohuruje Slovákov svojou jesennou akciou. Komplexný systém vykurovania a prípravy teplej vody s možnosťou chladenia Daikin Altherma môžete teraz získať i s nadštandardným bonusom.

V čom je tento vykurovací systém iný?

Podstatou jednotky je tepelné čerpadlo, ktoré získava vzduch z vonkajšieho prostredia a výmenníkom ho posiela do systému na teplú vodu. Dnes sa tento proces využíva ako moderná alternatíva ku kotlom na fosílne palivá. Viaceré merania dokazujú, že takto môžete ušetriť až 5-krát viac než je to pri iných systémoch. Vaše náklady sa minimalizujú a Vy tak môžete zostávajúce financie využiť na inú plnohodnotnú činnosť či vec. Dôkazom úcty k životnému prostrediu prejavenej zo strany spoločnosti Daikin je aj zníženie emisií CO2. Pripravte sa na stabilnú izbovú teplotu, ktorú si navolíte prostredníctvom sofistikovaného ovládania. Túto vykurovaciu jednotku si obzvlášť obľúbili majitelia novostavieb a nízkoenergetických domov. Je vysoko praktická, nevyžaduje veľa miesta a prináša množstvo výhod, medzi ktoré zaručene patrí aj fakt, že nepotrebuje špeciálnu starostlivosť. Možno sa pýtate, ako znáša nízkoteplotný systém, podlahové vykurovanie a jednotku fan-coil. Odpoveď je jednoduchá, všetky tieto typy sú s Daikin Altherma absolútne kompatibilné. 

jesenna akcia

Bonus, ktorý Vám jesenná akcia prinesie

V úvode sme spomínali nadštandardný bonus. Ten dostanete pri kúpe vnútornej alebo vonkajšej jednotky Daikin Altherma. Dosť bolo naťahovania, je čas vybaliť to. Ide o zásobník na teplú pitnú vodu v hodnote 1308€ úplne zadarmo. Pokiaľ teda práve v tomto období zvažujete zefektívnenie či celkové osadenie vykurovacieho systému, jeho kúpou získate ešte o niečo viac. Pre niekoho je možno v tejto chvíli príťažlivý len samotný zásobník. Pýtate sa, či ho môžete získať aj samostatne? Samozrejme! Kontaktujte predajcu vo Vašom regióne a môžete si ho objednať v stanovenej cene. Chcete k svojej vykurovacej jednotke iný typ, aký sme vybrali k akcii? Pokojne si vyberte akýkoľvek. Prípadný cenový rozdiel sa potom už iba doplatí. Tak či tak Vás to vyjde mimoriadne výhodne. 

Nezabudnite na zodpovednosť

Vykurovacie systémy Daikin Altherma môžu inštalovať iba autorizovaní partneri. Ak Vás teda v tejto chvíli napadlo, že sa ohliadnete po nejakej lacnej napodobnenine, vyzývame Vás k zodpovednosti. Je pravda, že na trhu je niekoľko predajcov, ktorí sa tvária dôležito, no v podstate svojim klientom neponúkajú nič iné ako podradný tovar. Od neho sa dá očakávať jediné, a teda sklamanie. Skôr než urobíte objednávku, preštudujte si tiež niečo o tepelnom čerpadle a až následne sa ozvite obchodnému partnerovi Daikin, ktorý Vám pripraví cenovú ponuku. Jesenná akcia, vďaka ktorej získate vykurovaciu jednotku a zásobník na teplú vodu, je bezkonkurenčnou ponukou podobného charakteru.

Neváhajte túto novinu poslať ďalej a začnite vykurovať úspornejšie.  

Foto: daikin.sk

Leave a Reply