Home / Zábava / Ostatné / Ako sa chránia voči výpadku elektriny nemocnice?

Ako sa chránia voči výpadku elektriny nemocnice?

Ako sa zabezpečiť v prípade výpadku elektrickej energie na miestach, kde si ho dovoliť nemôžu?

Keď elektrický prúd vypadne vo vašom byte alebo dome, jednoducho namiesto pozerania televízie, zapálite sviečky a počkáte pokiaľ prúd znova naskočí. Zatiaľ si môžete vychutnať ticho a romantiku s partnerom alebo si zahrať spoločenské hry s deťmi, či prečítať dobrú knihu, pokiaľ výpadok nastal počas dňa.  Ak sa výpadok stane na pracovisku, môže mať za následok obrovské finančné i materiálne škody. Nehovoriac, keď sa bez elektrickej energie ocitne nemocnica a doktori na operačnej sále, kde je každá sekunda drahá a môže stáť ľudské životy. V takomto prípade musí byť v zálohe zdroj energie, ktorý okamžite začne pracovať.

Nevyhnutnou súčasťou elektrického systému každého miesta, ktoré sa nezaobíde bez elektrickej energie je elektrocentrála. S týmto zariadením sa môžete stretnúť v priemysle, poľnohospodárstve, zdravotníctve komunikačných strediskách, dátových centrálach, na letiskách, čističkách odpadových vôd a iných dôležitých zariadeniach.a tiež na miestach, kde vôbec nie je dostupná rozvodná sieť. Elektrocentrála je motorový generátor elektrickej energie, ktorý zaistí jej nepretržité dodávky. Ak rozmýšlate o zadovážení si tohto prístroja, mali by ste vyberať podľa účelu využitia a jeho výkonu.

Spoločnosť Zeppelin SK vám ponúka širokú škálu kvalitných energetických systémov, ale tiež stavebných, cestných a poľnohospodárskych strojov amerického výrobcu Caterpillar (CAT) ako sú rýpadlá, dozéry, nakladače, dampre a ďalšie špeciálne stroje. Výhodnou možnosťou pre malé a stredné podniky, ktoré si kúpu viac druhov techniky dovoliť nemôžu je požičovňa. Ak si zariadenie prenajmete, môžete si vybrať z množstva strojov na vysokej technickej úrovni a to iba na dobu, ktorú naozaj potrebujete. Na adekvátnu prácu si vyberiete adekvátny stroj, napríklad na výkopové práce v tesnej blízkosti stavby si požičiate minibager, ktorý má nízku hmotnosť a nepoškodí základy stavby, na väčšie práce zasa veľký báger. K tomu servisné prehliadky zadarmo a firma vám zabezpečí prepravu strojov na vami požadované miesto.

Veľmi výhodným riešením je možnosť kúpiť použité stroje a techniku. Každý stroj spoločnosti Zeppelin SK prejde dôkladnou a prísnou kontrolou pôvodu stroja a servisom. Stroje značky Caterpillar vlastnia certifikát CAT, ktorý zaručuje, že zariadenie je v 100 percentnom stave a spĺňa kritéria ako výborný celkový technický stav, predpísaný vek, počet odpracovaných motohodín, servisnú starostlivosť a pravidelnosť údržby, analýzu oleja.