Home / Zábava / Ostatné / Nadstavce na kuchynské roboty

Nadstavce na kuchynské roboty

Nadstavce na kuchynské roboty

Nadstavce na kuchynské roboty

Roboty disponujú troma výstupmi rýchlosti, na ktoré je možné upevniť viac ako 25 nadstavcov a príslušenstiev. Medzi najvyužívanejšie nadstavce na stroje patria food processo (okrem štandardkých diskov obsahuje aj disk na halušky), thermoresist mixér či mlynček na mäso. Spomenúť môžeme aj nadstavec na kocky.  Vďaka tvarovaniu surovín pripravíte rýchlo a ľahko zeleninu do omáčok a polievok, zeleninové či ovocné šaláty a bez problémov nakrájate mäso, údeniny a tvrdý syr. Všetko na oko presne s rozmermi 10 x 10 mm. Zbytky surovín bez problémov odstránite špeciálnym nástrojom, ktorý je súčasťou balenia.

Kuchynské roboty vďačia svojej výnimočnosti možnosti pomôcť v kuchyni s veľkým množstvom kulinárskych prác. Aby tomu bolo tak, musia disponovať dostatočným počtom kvalitných nadstavcov- V tomto prípade ide pri Kenwood o najširšiu ponuku na trhu.

Ak si zakúpite kuchynský robot Kenwood, v balení objavíte aj množstvo nadstavcov, ktoré vám pomôžu pri varení, pečení, sekaní a iných postupoch. Kenwood ponúka viacero typov robotov Chef, Prospero+, kMix. Kuchynský robot Chef sa vyznačuje inovatívnymi funkciami, celkovým prevedením, komplexnou všestrannosťou a úžasným výkonom. Okrem kontroly rýchlosti a času disponuje už spomenutými nadstavcami, ktoré je možné využívať aj zo starších modelov. Pôvodné roboty sú kompatibilné s novými nadstavcami a naopak vďaka pripevnenia redukcie.  Adaptér sa jednoducho pripojí k výstupu konkrétnych otáčok, čím máte opäť možnosť pracovať s nadstavcami s plochým uchytením aj pri nových robotoch. Získavate ešte vyššiu flexibilitu pri vytváraní celej rady lahôdok pomocou jedného stroja.   Cooking Chef pomáha vyniknúť v najrozličnejších receptoch. Bonusom je funkcia indukčného varenia, s ktorým sa stanete majstrom pečenia. Roboty Prospero + vynikajú výkonom a možnosťou pripraviť jedlo až pre šesť osôb.Nadstavce na kuchynské roboty

Ste milovníkom talianskej kuchyne? Kenwood nadstavec na cestoviny z prvotriednej nerezovej ocele vám umožní v rýchlosti spracovať ľubovoľné množstvo cestovín či rezancov. Okrem rady Chef sa hodí aj ku kMix. Spoľahnúť sa môžete na nadstavce na ploché cestoviny, tvarované cestoviny,  Twist Fit uchytenie či tvorítko Maccheroni Rigati. Cestovinová omáčka dosiahne autentickú plnú chuť vďaka štruktúrovanému drsnému povrchu cestovín. Mimoriadnu všestrannosť mu dodáva ďalších 12 formičiek na tvarované cestoviny či tvorítko na rôzne druhy cukroviniek, ktoré si môžete k nemu ľubovoľne zadovážiť.

Niekoľko zaujímavých nadstavcov nájdeme aj pri kuchynskom robotovi Prospero. Jeho mlynček na mäso obsahuje mlecí disk na hrubé a stredne hrubé mletie či nadstavec na Kebbe. Kenwood vyvinul lis na bobuľové plody, aby ste si mohli vychutnať vynikajúce zdravé šťavy z rôznych druhov ovocia. Nemusíte tak už viac chodiť po vynikajúce pyré či džúsy do drahých prevádzok. Jeho práca je postavená na pomaly sa otáčajúceho šneku drviaceho suroviny. Špecifická rýchlosť zachová nutričné hodnoty a vlákniny. V ponuke je aj odstredivý odšťavovač AT641, ktorý vytvorí šťavu z ananásu, jabĺk, mrkvy, paradajok, kiwi a iných zdravých plodov (okrem citrusov) s potrebnou výživovou hodnotou, Ak máte v pláne zhrešiť, zadovážte si zmrzlinovač pre modely Chef, prípadne pre modely vo väčšom prevedení Chef XL.

 

Hovorí sa, že Slováci sú majstri v strúhaní. Aj na to sa v Kenwood nájde vhodné príslušenstvo – bubienkové strúhadlo. Spoľahnite sa na kontinuálne plátkovanie a strúhanie orechov, syra, ovocia alebo zeleniny. Použite 5 špeciálnych strúhadiel pre hrubé a tenké plátky, hrubé a jemné strúhanie či dokonca na chutný parmezán.

Spiralizér spestrí aj tie najjednoduchšie predjedlá, dezerty, jedlá pre deti či šaláty. Oživte si každodenné stravovanie rôznymi druhmi rezancov, strúh alebo špirál. Potešia sa z neho hlavne zdravší stravníci, keďže je ideálny na prípravu bezlepkových, vegetariánskych a vegánskych jedál. Problém mu nerobia ani také špeciality ako mrkvové špagety alebo cuketové rezance. V balení nájdete 5 nadstavcov s nerezovými nožmi na spaghetti, linguine, tagliatelle, pappardelle a vlnkované široké stuhy. K často využívaným nadstavcom patria aj mlynček na mak, Smoothie2Go, kontinuálny krájač a strúhač (možné strúhanie aj mimo misu), mlynček na bylinky a korenie, lis na citrusy či sada na dekorovanie torty.