Home / Móda / Poznáte módne novinky pre túto jeseň?

Poznáte módne novinky pre túto jeseň?

Poďte trochu prevetrať šatník. Extra letné kúsky dajte stranou a urobte si miesto na jesennú módu. Hlavne na vešiakoch, pretože to, čo sa bude túto jeseň zaručene nosiť, sú šaty.

Šaty nie sú spojené len z letom. Tie, ktoré si obliekame na jeseň alebo v zime, nám dokonca dajú viac sexappelau než tie letné. Viac sa zahalíme, oblečieme dlhý rukáv, keď nám potom s takto konzervatívnych šiat vykukne rameno, alebo dokonca obidve, zvodný módny kúsok je na svete. A presne také dámske šaty sú teraz módne.

Jesenné šaty v Carmen štýle

Dámske šaty pre túto jeseň sa inšpirovali zvodným Carmen štýlom. Ich charakteristickým znakom sú odhalené ramená. Na jeseň si ich môžete dopriať z vypasovaného úpletu, ale tiež ako mikinové šaty.

Odhaliť sa ale dá aj bruško či v prestrihu kus paže. Keď naše ženské telo vykukne tam, kde to nikto nečaká, je to vždy sexy.

Ďalšie novinky pre dámsky šatník

Avšak náš šatník na jeseň neoživia iba šaty s odhalenými ramenami. Stále sú v kurze košeľové šaty. Tie si ale pridali romantické prvky naviac. Trebárs strih s opaskom a nejaký ten volánik. Módne sú tiež mikinové šaty. Tie sa dajú nosiť so zaujímavými punčochami či s legínami, trebárs koženého a denimového vzhľadu.

Módne sú dvojdielne súpravy, pripomínajúce tepláky – ale pozor, vždy so sukňou. Veľkým hitom sezóny sú sakové šaty. Nezabudnite si k nim pridať módny opasok. Veľký návrat slávia aj denimové komplety. Nemusíte sa držať tradičnej modrej. Skúste prírodné zemité odtiene, alebo šedú. Džínsovú bundu ale skombinujte so sukňou. 

Nie s úzkou, ale netradične s džínsovou naberanou sukienkou. A hlavne, najdôležitejšie nakoniec, nepokazte outfit lodičkami, ale obujte si k tomuto kompletu módne tenisky.

A čo je v novej sezóne najvýstrednejšie?

Rozhodne ďalej pokračuje výstredná tepláková mánia. Už ste dostali odvahu vyraziť do práce v módnych teplákoch? Vypadajú dokonale, pristanú nám, ale chce to odvahu a vedieť ich nosiť. Tentokrát nejde o to, s čím ich trebárs kombinovať, ale o našu schopnosť nosiť teplákové outfity s náležitou pýchou.

A druhý módny hit pre odvážne? Mikinu k sukni a ešte netradične – zakasanú. Ďalší dokonalý módny kúsok k pohodlným teniskám. Tak sa nebojte k jesennej móde pristúpiť odvážnejšie. Predstavené dámske oblečenie a trendové outfity si máte možnosť kúpiť v e-shope Fashiomafia.sk.