Home / Ostatné / Chcete kariéru v IT? S Cisco certifikátom je to malina 

Chcete kariéru v IT? S Cisco certifikátom je to malina 

Alef - školiaca miestnosť

Alef – školiaca miestnosť

IT pokrýva široké spektrum oblastí, ktoré si vyžadujú kvalifikovaných odborníkov. Jednou z nich je spoločnosť Cisco a jej blade servery, ktoré sa neustále modifikujú a zlepšujú. Ak chcete urobiť dieru do svojho kariérneho sveta, Cisco kurz je tým správnym spôsobom.

Prvý krok k Cisco certifikátu 

Získanie Cisco certifikátu si vyžaduje absolvovanie školenia so skúsenými a kvalifikovanými lektormi. Tých ponúka spoločnosť ALEF Training, ktorá sa venuje vzdelávaniu oblasti IT.

Cisco kurzy zahŕňajú škálu oblastí ako sú siete využívajúce protokoly IPv4 a IPv6, SD-Access a SD-Wan, základy programability zariadení, či bezdrôtové siete a sieťová bezpečnosť.

Cisco kurzy neposkytujú iba teoretické znalosti. Vďaka pravidelnej komunikácii so školiteľmi a ich podpore môžete vyskúšať aplikáciu nadobudnutých vedomostí v praxi a získať spätnú väzbu a rady.

Alef - školiaca miestnosť

Alef – školiaca miestnosť

Cisco Learning Partner Specialized 

Keďže ALEF Training je jediným Cisco Learning Partner Specialized v strednej a východnej Európe, po absolvovaní Cisco kurzu sa môžete cez Pearson Vue uchádzať o Cisco certifikát.

Cisco kurzy pre firmy 

Školenie a získanie Cisco certifikátu nie je obmedzené iba na individuálnych uchádzačov. ALEF Training dokáže pripraviť Cisco kurzy aj pre spoločnosti, ktoré chcú zvýšiť kvalifikáciu svojich zamestnancov a kvalitu svojich služieb.