Home / Ľudia / Červené ihličkové podpätky – sexi must have vo vašom šatníku

Červené ihličkové podpätky – sexi must have vo vašom šatníku

Červené ihličkové podpätkyČervené ihličkové podpätky sa určite spájajú so sexi ženskými outfitmi. Tým, že si ich oblečiete k šatám – aj keď zvolíte túto časť oblečenia v maxi edícii – určite svojím outfitom upútate pozornosť okolia.

Sexy topánky – na každú príležitosť?

Mnohé dámy sa pýtajú, či sú topánky v takejto intenzívnej farbe dobrou voľbou. Odpovedáme: absolútne! Je však na mieste pripomenúť, že tento typ obuvi bude určite dominovať celej štylizácii. V dôsledku toho by sa mali červené lodičky Wojas alebo iné podobné lodičky kombinovať s jednoduchými elegantnými prvkami outfitu – tak, aby s nimi vytvorili elegantnú štylizáciu. Tento typ obuvi vyzerá skvele v kombinácii so šatami, ale aj elegantnými nohavicami.

Červené lodičky sú výbornou voľbou nielen na deň, ale aj na rande, na pracovné stretnutia, za predpokladu, že vhodne zvolíme ostatné prvky štylizácie. Za pripomenutie tiež stojí, že červené topánky nemusia byť len uzavreté lodičky: vybrať si môžeme aj letné sandále s podpätkami v krvavej farbe alebo balerínky v rovnakom odtieni. Na čo sa oplatí dávať pozor, aby ste vyzerali skvele a nevytvárali každý deň, na rande či do práce príliš vyzývavý či nevkusný outfit?

Oblečte sa štýlovo!

Pri obúvaní červených ihličkových podpätkov musíme pamätať na to, že výber ďalších prvkov outfitu má v takejto situácii dvojaký význam. Hlavným bodom je obliekať sa štýlovo a elegantne, bez vytvárania príliš vulgárnej štylizácie. Dobrou voľbou sú preto maxi alebo midi šaty bez hlbokého výstrihu či otvoreného chrbta. Stojí za pripomenutie, že samotné červené lodičky Wojas dodávajú celej štylizácii veľa na elegancii a sexepíle, a teda – pridávanie odvážnych prvkov do celku môže pôsobiť kontraproduktívne.

Červené ihličkové podpätky budú okrem iného vyzerať skvele s čiernymi kokteilovými šatami, ako aj s rovnými nohavicami alebo džínsami. Môžete ich skombinovať takmer s akýmkoľvek typom outfitu: lodičky v krvavej farbe dodajú sexi nádych takmer každej štylizácii!

Čo sa farieb týka, môžeme sa zamerať na klasiku, napríklad čiernu, ale aj kontrast. Avšak, stojí za to byť opatrným s dodatočnými vzormi: kvetinové vzory a iné. Kombinácia červených ihličkových podpätkov a pútavého vzoru môže vytvoriť nechcený, gýčovitý efekt.

Aké doplnky k červeným ihličkovým podpätkom?

Červené ihličkové podpätky vyzerajú skvele s klasickými doplnkami. Veľká dámska kabelka bude skvelým riešením do mesta aj do práce: priestranná a estetická, perfektne sa bude hodiť k červeným ihličkovým podpätkom. Čo sa šperkov týka oplatí sa postaviť na bezpečnú klasiku. Jemné, zlaté alebo strieborné náušnice a retiazka budú určite vyzerať skvele.

Červené lodičky dokážu dodať šarm a ak ich vhodne skombinujeme s ostatnými prvkami outfitu – vytvoria naozaj sexi štylizáciu. Toto je kus garderóby, ktorý by rozhodne nemal chýbať v žiadnom šatníku!