Home / Ľudia / Bojíte sa darovať zážitkový darček? Má viac výhod ako materiálny

Bojíte sa darovať zážitkový darček? Má viac výhod ako materiálny

Bojíte sa darovať zážitkový darček? Má viac výhod ako materiálnyBolí vás hlava už týždne pred narodeninami vášho priateľa, pretože netušíte, aký darček mu kúpiť? Riešenie je jednoduché, poohliadnite sa po zážitkovom darčeku. Veľa ľudí sa bojí, že obdarovaného nepoteší alebo z neho nebude mať úžitok. Opak je pravdou. Zážitkové darčeky prevyšujú tie materiálne o niekoľko stupňov. Aké výhody majú darčekové zážitky?

1. Obrovský výber

Zážitkový darček sa stáva tak populárny, že sa nemusíte obávať nedostatočnej ponuky. Na internete nájdete desiatky agentúr, ktoré zážitky organizujú. Dokonca aj v menších mestách je možné zrealizovať veľa zo zážitkov. Napríklad lety bezmotorovými lietadlami alebo zoskok padákom organizujú všetky menšie lokálne letiská.

2. Darček pre každého

Darčeky vo forme zážitkov sú pre každého. Aj najväčší bojkovia si medzi nimi vyberú. Vyberiete dokonca aj pre mamu alebo babku. Veď taký let balónom je minimálne rizikový a prináša maximálny zážitok. Veľmi pokojný a vyrážajúci dych je vyhliadkový let v rôznych typoch lietadiel. Naopak pre adrenalínových nadšencov sú určené zážitky ako let stíhačkou a bungee jumping.

3. Flexibilné termíny

Darčekovú poukážku so zážitkom môžete kúpiť bez konkrétneho termínu. Pri niektorých zážitkoch dokonca nie je možné termín vopred určiť kvôli poveternostným podmienkam. Niektoré zážitky sa neorganizujú v zime a iné nemožno zrealizovať počas silného vetra. Ide napríklad o paragliging alebo už spomínaný zoskok padákom. Jednoducho darujete poukážku s otvoreným termínom a obdarovaný si zarezervuje čas i miesto.

4. Dar pre viacerých

Zážitkové darčeky je možné kúpiť pre páry na Valentína či na výročie zoznámenia. Alebo doprajte zábavu vašim rodičom k výročiu ich svadby. Veľa typov zážitkových darčekov sú ako stvorené na prežívanie vo dvojici. Nie je predsa nič krajšie, ako letieť súkromných lietadlom vo večerných hodinách, držať partnera za ruku a sledovať mihotajúce sa mesto stovky metrov pod vami.

5. Večné spomienky

Darovať kyticu kvetov, fľašu vína alebo topánky je síce fajn darček, ale časom zabudnete, čo ste pred rokom – dvomi dostali. Zážitkový darček akéhokoľvek druhu nikdy nestratí hodnotu, nikdy na neho nezabudnete a uchováte si večné spomienky. So zážitkovými darčekmi hrozí nulové riziko, že by skončili v koši. Zážitky vám nikto neukradne, zážitky nezapadnú prachom a nestratia hodnotu.