Home / Zdravie / Ako pomáha sulforafan pri prevencii voči rakovine

Ako pomáha sulforafan pri prevencii voči rakovine

Ako pomáha sulforafan pri prevencii voči rakovineObrovský posun v prevencii onkologických chorôb. Podpora oslabenej imunity, pomoc pri chronických zápaloch i poruchách autistického spektra. Čo stojí za touto mnohonásobnou ochranou zdravia? Spoznajte unikátny objav slovenských vedcov – SULFORAFAN a využite jeho účinky pre vaše telo.

CarnoMed Sulforafan ako ochranný štít pre zdravie človeka

Prírodná rastlinná zlúčenina sulforafan s výraznými protizápalovými účinkami sa nachádza v brokolici. Prirodzene však v neaktívnej forme ako glukorafanín, ktorý sa v prítomnosti enzýmu myrozináza aktivuje na účinný sulforafan.

Vedeli ste, že za týmto vedeckým objavom stojí slovenská vedkyňa Prof. RNDr. Katarína Horáková, DrSc.?

Práve jej prevratný objav priniesol produkt Sulforafan, ktorý funguje ako dokonalý ochranný štít pre zdravie človeka. Efektívne využíva revolučnú kombináciu glukorafanínu a myrozinázy.

Vďaka tomu dochádza k niekoľkonásobnému zvýšeniu prirodzených detoxikačných procesov, k podpore obranyschopnosti tela proti oxidačnému stresu i proti poškodeniu buniek, podpore imunity a k prevencii proti onkologickým ochoreniam.

Jedna kapsula CarnoMed Sulforafan obsahuje toľko sulforafanu ako 5 kg brokolice.

Sulforafan na podporu imunity

Dôležitým faktom pre tých, ktorí majú oslabenú imunitu alebo trpia chronickými zápalmi je, že sulforafan tiež podporuje imunitu a potláča zápal.

Jeho hlavný prínos spočíva v tom, že zvyšuje aktivitu prirodzených zabíjačských buniek. Útočí na nežiaduce a škodlivé bunkové procesy a súčasne zvyšuje a podporuje obranné mechanizmy buniek.

Ochranný štít pred rakovinou

Unikátnosť prípravku Carnomed Sulforafan je ukrytá v jeho schopnosti ochrany pred vznikom onkologického ochorenia. Predstavuje všeobecný protirakovinový ochranný štít, ktorý zamedzí niekoľkým krokom vedúcim k tvorbe rakoviny.

Jeho pozitívne účinky sa preukázali aj ako doplnková liečba pri viacerých druhoch rakoviny, ako je rakovina prsníka, prostaty, hrubého čreva, kože, pľúc, žalúdka a močového mechúra.

Sulforafan a srdcovocievne ochorenia

V porovnaní s liekmi, účinkuje Sulforafan tak, že zablokuje niekoľko akcií v tele, ktoré by mohli viesť k vzniku srdcovocievnych chorôb.

Zároveň chráni telo pred vysokým krvným tlakom, pred zhlukovaním krvných doštičiek či tvorbe trombov. Jednoducho vytvorí efektívnu ochranu bez nežiaducich vedľajších účinkov.

Doplnok stravy CarnoMed Sulforafan Extra má vedecky preukázané protirakovinové, protizápalové a antioxidačné účinky. Rozhodnite sa pre prípravok, ktorý má obrovské pozitívne účinky pre váš organizmus a tešte sa plnému zdraviu.