Home / Súťaže / Reštaurácia Turčiansky dvor – fantázie pre gurmánov + SÚŤAŽ

Reštaurácia Turčiansky dvor – fantázie pre gurmánov + SÚŤAŽ

Kedy sa Vám naposledy stalo, že vaše chuťové poháriky niečo rozpálilo tak, že ste sa nemohli sústrediť na nič iné, iba na to, ako ochutnáte to skvelé jedlo? Mne sa to stane vždy, keď vidím úžasné výsledky ba priam umeleckej kuchyne reštaurácie Turčiansky dvor. Reštaurácia Turčiansky dvor v Košťanoch nad Turcom ponúka nielen gurmánsky zážitok, ale aj možnosti ubytovania v malebnom prostredí Turca. A pre zamilovaných ponúka aj možnosť zorganizovať svoj najkrajší deň – svadobný deň, priamo u nich.

Dnešná súťaž bude vynikajúca. A to doslovne. Budeme súťažiť o 3 kupóny, ktorých finančnú hodnotu môžete minúť na gurmánsky zážitok v Reštaurácii Turčiansky dvor. A to aj vo dvojici! Uplatniť si túto skvelú výhru môžete do konca roka 2013!

1. cena – kupón v hodnote 30 €

2. cena – kupón v hodnote 20 €

3. cena – kupón v hodnote 10 €

A aby ste si vedeli predstaviť, čo to znamená rozpáliť chuťové poháriky, pozrite si nasledujúcu fotogalériu. Podmienky súťaže sa dozviete na konci článku.

Tak čo na to hovoríte? Zbiehajú sa vám slinky? Ako môžete vyhrať? Je to úplne jednoduché.

Stačí splniť 2 úlohy:

1.Pridajte sa do skupiny Turčiansky dvor na FACEBOOKU!

2. Odpovedzte na jednoduchú súťažnú otázku:

Aká je maximálna kapacita na svadby a stužkové v Turčianskom dvore ?

Odpoveď sa dozviete na stránke www.turcianskydvor.sk Správnu odpoveď vyplnte do nášho dotazníka. Nezabudnite vyplniť správne svoje kontaktné údaje. Ceny sú až 3, takže vyhrať môže ktokoľvek z vás. Užite si romantickú zážitok, vyhrajte nádherný zážitok a spolu s majstrami kuchyne objavte skvelé miesto, ktoré za to rozhodne stojí. Súťažiť budeme od 06.05.2013 do 20.05.2013. Zlosovanie sa uskutoční dňa 21.05.2013. Víťazov oznámime na Facebooku. O výhre ich budeme  informovať tiež mailom.

Mená výhercov sú:

1. cena – kupón v hodnote 30 € – D.P.

2. cena – kupón v hodnote 20 € – E.S.

3. cena – kupón v hodnote 10 € – B.U.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Peter

Foto: turcianskydvor.sk

Leave a Reply