Home / Elektro / GTA V ako hra roku

GTA V ako hra roku

Ak patríte do skupiny ľudí, ktorí už aspoň raz hrali nejakú počítačovú hru, je tu veľká pravdepodobnosť, že ňou bola niektorá zo série Grand Theft Auto (GTA). Obľúbenosť tejto akčnej hry, ktorá už od svojich počiatkov do hlavnej role obsadzuje gangstera, či kriminálnika patrí už od roku 1997 medzi najobľúbenejšie tituly vôbec. Veľký, otvorený svet, rôznorodé úlohy, vtipné momenty a sviežosť sú ingredienciami, ktoré robia z každej časti série nezabudnuteľný titul. Od vydania poslednej GTA IV ubehlo takmer 5 rokov a očakávania na GTA V boli a sú obrovské.

Hráčska komunita ožila po prvých zmienkach a neskôr oficiálnom oznámení vydaní hry. Dátum sa posúval, pre konzoly bol istý dátum vydania na jeseň 2013. Rozporuplné informácie a nezodpovedaná otázka, či titul vyjde aj na PC strašila ľudí, ktorí si nevedia predstaviť hrať hru inde, ako na svojom desktopovom „železe.“

Náznaky o tom, že GTA V príde na PC, avšak s časovým omeškaním voči konzolám priniesol pred časom nemecký predajca hier, ktorý na svojej stránke umiestnil obrázok coveru GTA V pre PC. Dnes je už jasné, že hra vyjde pre PC, XBOX360 a PS3 na konci septembra! Možnosť predobjednávky hry je možná vo viacerých slovenských e-shopoch, tak ak ste doteraz tak neurobili, predobjednajte si hru vopred, máte možnosť tak ušetriť aj 10 eur. Okrem toho ušetríte aj svoje nervy, keďže záujem je a bude obrovský, čo potvrdzujú doterajšie predobjednávky v UK, kde dosahujú historicky najvyššie čísla!

Aby sme vás navnadili na HRU ROKA 2013, pozrite sa s nami na videá, ktoré okrem iného poukazujú na svet, aký ste doteraz v GTA nevideli. Obrovské mesto Los Santos, prepracované scenérie, reálnejšia fyzika a dej, ktorý bude vraj epický… radi sa necháme prekvapiť, aké úžasné to v skutočnosti bude!

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs’]

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=Vzue74y7A84′]

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=13CafCNpnyM’]

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply