Home / Ostatné / Vnímanie aury – nový rozmer pre život

Vnímanie aury – nový rozmer pre život

Auru, alebo energetické pole, môžeme vnímať zrakom, sluchom, hmatom, čuchom, chuťou, ale aj citom. Jej existencia je nepriamo dokázateľná modernými vedeckými prostriedkami ako je napríklad Kirlianova fotografia. Citlivý fotofilm, alebo fotografický papier  dokáže energetické žiarenie zachytiť.

Korotkovova metóda, vyspelejší Kirlian

Ruský profesor Konstantin Korotkov, ktorý zachytil moment, kedy duša opúšťa telo človeka, ohúril svojimi fotografiami celý svet. Jeho fotografie sú urobené metódou vizualizácie uvoľňovaného plynu, ktorá nadväzuje na spomínanú Kirlianovu fotografiu. Zachytáva, ako energická sila opúšťa ľudské telo. Ruský vedec prišiel pri fotografovaní aj na iný zaujímavý detail. Podľa neho sú pupok a hlava tými časťami tela, z ktorých sa oddelí duša ako prvá. Slabiny a srdce si necháva nakoniec. Korotkov upozornil aj na to, že duša človeka, ktorý zomrel násilne či nečakane, sa vracia do tela pár dní po smrti. Je to údajne dôsledok toho, že prebytočná energia zostala nevyužitá. Človek nebol chorý, ani vyčerpaný, bol plný energie a elánu, no odrazu prišlo nedobrovoľné vypnutie. Korotkovovu metódu oficiálne schválilo ruské ministerstvo zdravotníctva. Okrem iného ju využíva vyše 300 lekárov i na to, aby dokázali zachytiť stavy úzkosti a zaznamenali priebeh liečby ťažko chorých pacientov. Oproti Kirlianovej metóde je tá Korotkova vyspelejšia v tom, že zachytáva nielen auru, ale celé elektromagnetické pole. 

Naučte sa vidieť auru

aura

 

Aby ste pochopili význam vnímania aury, tak mi nedá nespomenúť legendu o jasnovidcovi Edgarovi Caycem, ktorý jedného dňa nenastúpil do výťahu preto, lebo si všimol, že ani jeden z prítomných ľudí vo výťahu nevyžaruje auru. O chvíľu sa stalo nešťastie. Výťah sa zrútil a ľudia utrpeli zranenia. Z toho vyplýva, že vnímanie aury nám môže zmeniť život, ako aj celkový pohľad naň. Aura vyzerá údajne ako vlniace sa energetické pole okolo slnka. Mení veľkosť, tvar, farbu v závislosti od emóciímyšlienok človeka. Ak sa naučíte auru vnímať, ľahko odhalíte podvodníka, zistíte, či vám je partner verní, ale aj to, či je k vám kamarátka úprimná. Aura je naším pestrofarebným obalom. Kopíruje tvar nášho tela. Dominantná a výrazná aura hovorí o statočnom, silnom a milujúcom človeku, ktorý môže byť tiež  duchovne založený. Pokiaľ je „obal“ nevýrazný tmavý, tak ide o ustrašeného človeka so zablokovanou energiou. Farieb aury je viacero a každá o niečom vypovedá. Najskôr ju však musíte začať vnímať, až potom sa podrobnejšie zaoberať farbami. Najlepšie ju vidieť na bielom podklade. Vyskúšajte si to za večerného šera. Zodvihnite ruku a pozerajte na ňu. Spočiatku by ste mali vnímať biely či šedý obal. Postupne by sa mal začať jeho koniec sfarbovať. Musíte však trénovať dlhšie, nevzdávajte sa. Nemusíte sa učiť iba na svojom tele. Auru majú aj kvety, listy a zvieratá.

Pokiaľ sa naučíte vnímať energiu okolo seba, tak sa budete pozerať na veci celkom z iného uhla. Držíme palce, nech sa vám to podarí.

 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Foto: freedigitalphotos.net