Home / Blog / PR články / Firemná flotila doslova pod palcom

Firemná flotila doslova pod palcom

O potrebe mať v súčasnosti svoj vozový park pod drobnohľadom azda nie je potrebné ani polemizovať. Vysoké ceny pohonných hmôt a rok čo rok narastajúce poplatky za používanie miestnych komunikácií, dialníc sú iba špičkou ľadovca, s ktorými sa podnikateľ vlastniaci flotilu automobilov musí popasovať. Okrem nich sú dlhodobou hrozbou dlhoprstí, ktorých udržiavané automobily doslova priťahujú.

Existuje spôsob, ako vyťažiť z firemných automobilov viac, ako doteraz a súčasne ich aktívne chrániť bez odcudzením?

Odpoveď znie – áno, existuje. GPS monitoring od gxsolutions.sk poskytuje nielen sledovanie vášho vozidla, no ponúka celkový prehľad o manipulácií a hospodárení vozidla s pohonnými hmotami. Okrem monitorovania aktuálneho stavu paliva prináša aj vyhodnotenie spotreby pohonných hmôt, vyhodnocuje štýl jazdy jednotlivých vodičov, ktorých údaje porovnáva a analyzuje jazdecké chyby, spotrebu pri rozdielnych druhoch prepravovaného materiálu, i vzhľadom na povahu vozidla.

Nesporné výhody

Jednou z nesporných výhod monitorovania vozidla je jeho nestále informovanie „centrály“ o svojej polohe. To drasticky zvyšuje možnosť nájdenia ukradnutého vozidla vo veľmi krátkom čase. Pravdepodobne práve schopnosť, respektíve neschopnosť človeka dostať sa k automobilu dostatočne blízko na to, aby bol schopný vykonať svoj zámer motivovala japonskú automobilku Honda aby to vtipne, prostredníctvom optických ilúzií demonštrovala celému svetu.

[youtuber vimeo=’http://vimeo.com/77960378′]

Automobil sa zdá byť dostupný, no po nahliadnutí zistíte, že nie je tomu celkom tak. Podobne ako Honda, aj gxsolutions.sk poukazuje zákazníkom aspekty, ktoré doteraz prehliadali, či boli voči ním skeptickí. Na možnosti, ktoré nie sú na prvý pohľad viditeľné, no stačí podrobné vyhotovenie grafu po urazení vopred stanovenej trasy, prípadne porovnanie jazdných štýlov profesionálnych vodičov a ihneď zistíte, že to podstatné sa neskrýva pod kapotou, ale za volantom. Chcete byť v obraze, manažovať svojich zamestnancov, vyťažiť z firemnej flotily maximum a mať pod palcom aj poslednú kvapku benzínu, či nafty? Inšpirujte sa úspešnými, veď všetko, čo vaše vozidlo potrebuje nájdete tu.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply