Home / Blog / PR články / Nie je posteľ ako posteľ

Nie je posteľ ako posteľ

Trend multifunkčnosti zasiahol aj výrobcov detského nábytku, konkrétne detských postieľok. A tak, keď pre svoje ratolesti nechcete len posteľ, ale i niečo navyše, môžete im zaobstarať revolučné postele spolu s adekvátnym príslušenstvom.

Maxtrix – nielen postieľka

Maxtrix je nábytkový systém zo Spojených štátov amerických, ktorého základom sú jednoduché lôžka na spanie, ktoré si vďaka rôznym komponentom môžete premeniť podľa vlastných predstáv trebárs na poschodové postele so šmýkačkou či na hrad pre malú princeznú.

Postup je mimoriadne jednoduchý. 

Začínate s jednou (vcelku obyčajnou) postieľkou, ku ktorej môžete pripájať ďalšie (veľmi nápadité a zábavné) kúsky nábytku, ktoré majú viac ako iba jedno využitie. 

Posteľ s príslušenstvom

K posteli založenej na Maxtrix systéme jednoducho nadpojíte iné príslušenstvo, napríklad ďalšiu posteľ, čím razom vyčarujete viacposchodové lôžko. Ďalej máte k dispozícií rozmanité rebríky, šmýkačky, úložné priestory, dekoratívne prvky a meniť si ich môžete na mnoho rôznych spôsobov, podľa nálady či veku dieťaťa.

Veľkou devízou tohto nábytkového systému je jeho flexibilita, ale aj to, že rastie spolu s dieťaťom. Poskytuje priestor nielen na spanie, ale i na hranie, učenie, odkladanie vecí… Od raných detských rokov až do dospievania.

multifunkcna postel prestigio ruzova

Kvalita, ktorá odolá času

Veľkou výhodou sú tiež kvalitné, času odolné materiály, z ktorých sú postele aj ostatné nábytkové komponenty Maxtrix vyrábané. Výrobca pracuje s masívnym drevom, čo zaručuje dlhovekosť týchto postelí.

Jednotlivé časti sa k sebe pripájajú bez väčších ťažkostí, takže zostaviť posteľ s odkladacím priestorom, zásuvkami či hradom bude veľmi jednoduché.

Postele k sebe možno napájať z rôznych strán, čo pôsobí nielen kreatívne, ale tiež to šetrí priestor. Mať poschodovú posteľ v tvare L znie zaujímavo, súhlasíte?

Pohrajte sa so svojou fantáziou, zapojte do stavby postieľky aj Vaše deti a vyčarujte im spoločnými silami jedno úžasné miesto na zemi, súkromný priestor, malý raj. Prajeme príjemnú zábavu!

Zdroj: juniorrooms.co.uk/beds/maxtrix/

Foto: files.poschodovky.sk/200000475-e7acbe8a65/multifunkcna%20postel%20prestigio%20ruzova.jpg