Home / Nezaradené / Dajte prednosť moderným sprchovým kútom zľava 34%

Dajte prednosť moderným sprchovým kútom zľava 34%

Sprchový kút je miestom očisty, ale ide aj o miesto, kde sa môžeme po celom náročnom dni zrelaxovať, nabrať novú energiu a osviežiť sa príjemnou vlažnou vodou, ktorú oceníme najmä v týchto horúcich dňoch. Kvalitný sprchový kút by mal byť dnes súčasťou každej domácnosti, ktorá chce v kúpeľni ušetriť miesto, no zároveň vychutnať si každú chvíľu tečúcej vody.

sprchovy kut

Trendový sprchový kút Well Reva

Zabudnite na zbytočne veľké vane, ktoré vám zaberú polovicu kúpeľne a vy sa ledva dokáže pozrieť do zrkadla. To je už minulosťou! Trendom je jednoduchosť, dokonalá funkčnosť a kvalita. Dno sprchového kútu môže zdobiť mramor alebo dlažba, čo vyzerá veľmi pekne a štýlovo. Uznajte, že niet nad sprchový kút s modernými štvorcovými dverami, ktorý vás svojim vzhľadom ale i funkčnosťou príjemne prekvapí. Spoločnosť Wellmall ponúka štvorcový sprchový kút Well Reva s ostro hranatými profilmi, s využitím tých najmodernejších architektonických trendov, ktoré vás svojimi drobnými detailmi jednoducho očaria. Medzi hlavné prednosti tohto bezkonkurenčného sprchového kútu patrí najmä cena, ktorá vás svojou 34% zľavou jednoznačne presvedčí. Konštrukcia je vyrobená z hliníku, ktorý sa nádherne leskne a pôsobí veľmi čistým a jednoduchým dojmom. Posuvné dvere sú samozrejme jeho súčasťou a zabezpečujú komfort pri sprchovaní. Bezpečnostné sklo, ktoré je použité pri výplni sprchového kútu odpovedá tým najvyšším nárokom moderného bývania.

Spoločnosť Wellmall ponúka široký sortiment sprchovacích kútov, ktoré ponúka za tie najnižšie ceny na trhu. Môžete si vybrať z rôznych tvarov, farieb, rozmerov alebo prevedenia. Zabudnite na nepohodlné sprchovanie vo vani a dajte prednosť rýchlej a osviežujúcej sprche, ktorá pohladí vaše telo i dušu.