Home / Nezaradené / Originálne darčeky s fotografiou potešia každého oslávenca

Originálne darčeky s fotografiou potešia každého oslávenca

V súčasnej dobe sa do popredia predierajú originálne a nevšedné darčeky, s ktorými sa oslávencovi vryjete do pamäti. Síce tomuto segmentu dominujú predovšetkým zážitkové darčeky, no sú príliš nákladné a len málokto si môže dovoliť kúpiť svojmu kamarátovi zoskok padákom. Cenovo prijateľnejšie, ale zároveň o nič menej originálne sú darčeky s fotografiami, ako sú hrnčeky, tričká, obrazy, knihy a podobne.

Či už ste dostali pozvánku na svadbu či na narodeninovú oslavu, mali by ste premýšľať nad vhodným darčekom. Hoci finančná hotovosť poteší, rozhodne neprekvapí. Obálka s peniazmi je neosobná a tuctová. Vybočte z davu a zamerajte sa na hrnčeky s fotkou. Oslávenec si zakaždým, čo si uvarí lahodnú kávu do daného hrnčeka, spomenie na vás a na zážitky s vami. A pod fotografiu môžete napísať prianie k narodeninám, k výročiu, ku svadbe, k narodeniu dieťaťa a podobne. Môžeme bez preháňania povedať, že pri návrhu sa fantázii medze nekladú.

A keď fotku nemáte

Občas sa stane, že neviete, akú fotku by ste nechali na hrnček natlačiť, a preto je tu alternatíva v podobe tričiek s nápismi a potlačami. Ak chcete, aby vaša priateľka bola v dave ojedinelá, môžete jej kúpiť tričko s potlačou, ktora upúta pozornosť. Takéto tričko je vhodné na športovanie, na párty, ale aj do mesta na nákupy.

Sami si urobíte návrh tričká, čo vám ani nezaberie príliš času. Prostredníctvom internetového obchodu darcekyodsrdca.sk vyberiete strih, veľkosť a farbu trička. Potom nahráte obrázok, pridáte vlastný text (nie je podmienkou) a behom niekoľkých minút je unikátne tričko na svete. V tejto oblasti prím hrajú aj tričká s nápismi. Čo tak napísať venovanie na tričko? Žiadne papierové želanie, to je už ohrané.

V tomto segmente pôsobí internetový obchod darcekyodsrdca.sk, ktorý ponúka pestrú škálu darčekov, napríklad vankúše s potlačou, fotoobraz, fotoplátno, zástera s potlačou a veľa ďalších.