Home / Elektro / Elektromax – spokojnosť zákazníka má svoje meno

Elektromax – spokojnosť zákazníka má svoje meno

Predaj elektroniky najmä v posledných rokoch zažíva akýsi boom. Nie je to len množstvom nových, výkonnejších a prepracovanejších produktov, ale iste má na tom svoj podiel aj kvalita a počet predajcov či priaznivé ceny starších modelov. Možnosť kúpy prostredníctvom internetu tento záujem len zvyšuje. Avšak pre mnohých je výber toho správneho spotrebiča či mediálnej hračky pomerne ťažký oriešok. A tu sa otvára priestor pre predajcov, ktorým naša neznalosť produktov či technická negramotnosť nerobí ani len najmenší problém.

Elektromax – jediný elektro veľkoobchod v Trnave s certifikovaným odborným poradenstvom

Naozaj je to veľakrát tak, že pri výbere predajcu nerozhoduje ani tak cena konkrétneho tovaru, ako prístup personálu či referencie e-shopu. Pre malé percento tých, ktorí presne vedia, čo chcú kúpiť, a vedia sa v ponuke hravo zorientovať, je odborne zdatný personál len bonusom navyše. Ale väčšina zákazníkov pri kúpe iste veľmi uvíta práve kvalifikovaný a ochotný personál.

Predajňa Elektromax má však všetko – široký sortiment tovaru, záručný aj pozáručný servis, ale hlavne ako jediný veľkoobchod v Trnave poskytuje svojim zákazníkom certifikované odborné poradenstvo. Tím ľudí, ktorí presne vedia, čo zákazník chce a čo by bolo pre neho to najlepšie. Personál, ktorý je priateľský nielen pri predaji tovaru, ale aj v situáciách, v ktorých zákazníkovi nie je práve do smiechu.

Všetky spotrebiče pod jednou strechou – to je Elektromax

Elektromax v Trnave patrí do siete predajní Euronics, ktoré sú typické práve osobným a vysoko odborným prístupom k svojim zákazníkom. Pri množstve ponúkaných produktov a stále nových technológiách je práve kvalifikovaný personál to, čo mnohým predajniam chýba najviac. Výber akéhokoľvek spotrebiča či elektroniky sa tak aj pre laika stáva hračkou a príjemnou skúsenosťou. A že je z čoho vyberať, sa presvedčia zákazníci nielen pri osobnej návšteve predajne, ale aj prostredníctvom internetového e-shopu. Pri najmenšom zaváhaní je tu stále možnosť poradenstva cez telefón alebo prostredníctvom e-mailu.

Kúpa elektroniky tak naozaj nebola nikdy ľahšia a príjemnejšia. Ak už má zákazník niekde utratiť svoje peniaze, tak nech je to obchod, ktorý sa o neho dokáže postarať pred kúpou aj po nej. Jediný elektro veľkoobchod v Trnave, ktorý dokáže poskytnúť svojim zákazníkom certifikované odborné poradenstvo a široký sortiment elektroniky pod jednou strechou, to je Elektromax.

 

 

Zdroj obrázka: pixabay.com