Home / Úspech / Nasťahujte sa do novej kancelárie bez komplikácií!

Nasťahujte sa do novej kancelárie bez komplikácií!

Aj vás čaká sťahovanie do novej kancelárie? Konečne ste svojim zamestnancom oznámili túto radostnú novinu, no máte strach, že sa sťahovanie nezaobíde bez komplikácií? Hlavu hore. Síce s každým sťahovaním súvisia určité problémy či nezrovnalosti, môžete ich úspešne eliminovať. Stačí, ak prestanete robiť tie najčastejšie IT chyby a uvidíte, že sa vám uľaví.

Bezproblémové on-line pripojenie

Viete si predstaviť, že by kancelárie Košice nedisponovali pripojením na internet? V dnešnej dobe už pravdepodobne žiadna firma nefunguje bez internetu či telefónov a niet sa čomu čudovať. Pracujeme na počítačoch, pričom všetky dôležité dáta sú uložené v systéme, prípadne v cloude. Aby ste sa vyhli off-line spojeniu, ešte predtým, ako sa nasťahujete do nových priestorov, informujte sa o pláne kancelárie, ktorú budete využívať. To isté platí aj v prípade, že zamestnanci využívajú telefóny. Skontaktujte sa s poskytovateľom služieb a spravte si zoznam používateľov, ktorí budú pripojení na sieť.

Nové digitálne zmeny

Obchodná kancelária by mala disponovať väčšou mobilitou a zariadeniami, ktoré umožnia zamestnancom prístup k údajom kdekoľvek, kde sa budú momentálne nachádzať. Aj takýmto spôsobom môžete totiž vašich podriadených motivovať k vyššiemu výkonu, a teda prispieť k odstráneniu času na cestovanie. Snažte sa o to, aby bolo všetko na jednom mieste. Veď kedy inokedy budete mať na takúto zmenu čas, keď nie práve pri sťahovaní? Využite všetok čas na zlepšenie digitálnej vybavenosti v kancelárií a poskytnite zamestnancom flexibilitu, čo sa skôr či neskôr odzrkadlí na vyššom výkone. Kancelársky priestor je miestom budovania priateľských vzťahov na pracovisku a vysokej produktivity, čo má za následok väčší obchodný úspech. Tak čo poviete, aj vy sa zamyslíte nad tým, čo všetko by sa dalo zlepšiť ešte pred tým, ako sa do nových priestorov nasťahujete?