Home / Ľudia / Koľko Barbín poznáte?

Koľko Barbín poznáte?

Čím sa dal inšpirovať XINDL  keď vydal nový singel Barbína? Žeby Valériou Lukyanovou ľudskou Barbie?

Táto mladá 28 ročná žena sa až nápadne podobná na jej idol Barbie. Samozrejme, že tento vzhľad nie je prirodzený a je dielom chirurgov a plastikov.  Ona sama tvrdí, že okrem silikónových implantátov nemá žiadnu inú plastickú operáciu.  Vylučuje aj tvrdenia, že nemá zopár rebier, aby jej pás bol užší. Pripisuje to vegetariánskej strave.

Nie je to však iba jej telo, ktoré je bizardné. V skutočnosti je to s  „Barbie“ oveľa horšie. Cestuje v čase, jej duchovné meno je Amatue a ide o duchovného guru, ktorého cieľom je zachrániť svet z pazúrov povrchnosti a negatívnej energie.

O nič lepšie na tom nie je ani živý „Ken“ Justin Jedlička. Tento mladý muž (ak ho ešte tak vieme nazvať) má niečo cez 20 rokov. Minul už viac ako 100 tisíc dolárov a má za sebou už viac ako 90 kozmetických operácií. Chlapec má už silikón všade tam, kde sa len dal zmestiť. Na zadku, bruchu, bicepse, tricepse.  Lekári ho varujú, že toľko silikónu ohrozuje už jeho život. On tvrdí, že je to malá daň za to, že má dokonalé telo.

Paradoxne tieto dve postavičky sa stretli v New Yorku na nedávnom fotení. Podľa všetkého to vyzerá tak, že jeden druhého obviňovali, kto je viac plastikový. I keď Valéria si myslí, že Ken je pohľadný muž, len trošku prehnal pery.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=VXFM2AyUA_M’]

A takých Barbie a Kenov je čoraz viac. Nemusíme chodiť ďaleko, aby sme aj na Slovensku narátali zopár desiatok celebrít, ktoré podstupujú nezmyselné zásahy do organizmu. Ostatne, v poslednom čase sa s tými silikónmi akoby vrece roztrhlo.  Naštastie hrudníky zatiaľ nie.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=wiO352j9aug’]

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Zdroj:

http://www.viralnovelty.com/12-photos-human-barbie-valeria-lukyanova-last-one-will-blow-mind/

http://www.examiner.com/article/valeria-lukyanova-human-barbie-doll-plans-to-subsist-on-air-and-light-alone

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply