Home / Bývanie / Vírivka a sauna – chladné mesiace nemajú šancu

Vírivka a sauna – chladné mesiace nemajú šancu

Určite to poznáte aj vy. Ženiete sa domov z práce, možno ste i zmokli, premočili sa Vám topánky alebo omrzli končeky prstov. Takáto je zima a prináša nepríjemnú zaťažkávaciu skúšku pre náš organizmus. Potom sa každý z nás teší, keď si dá doma horúcu sprchu, čaj a zababuší sa do deky pred televíziou. Moderná doba však predkladá aj iné alternatívy. Svoje telo môžete rozmaznať odpočinkom v saune alebo relaxom vo vírivke. Vďaka týmto zariadeniam predídete tiež nepríjemným sezónnym ochoreniam, ako je napríklad chrípka. Nielenže si oddýchnete po náročnom dni, ale zároveň utužíte svoje zdravie. Okrem toho, že v saune zo seba vypotíte chorobu, vírivka poskytne kvalitne odvedenú masáž, vďaka ktorej sa uvoľnia Vaše svaly a povolia ťažkosti s kĺbmi.

Relaxujte v domácich vírivkách každý deň

virivky

Je Vaša práca obzvlášť zaťažujúca a vy pociťujete každý deň obrovský tlak? Doprajete si raz za čas návštevu wellness centra a veríte, že takto svoj problém vyriešite? Áno, momentálne z Vás stres opadne, no čo s tým novým, ktorý si nazberáte počas ďalších dní? Pokiaľ si nemôžete dovoliť navštevovať relaxačné centrum každý deň, investujte do domácej vírivky a uvidíte, ako sa skvalitní Vaše fyzické i psychické rozpoloženie. Občas má človek všetkého plné zuby a určite sa mu nechce naháňať po masážnych centrách, kúpeľoch a podobne. Radšej sa zatvorí za dvere svojho bytu a vychutnáva si pokoj, ktorý sa mu ponúka. A práve vo svojom súkromí si môžete naplno vychutnať aj ten najvyšší komfort. Nezameniteľné účinky, ktoré ponúkajú vírivé vane, sa prejavia takmer okamžite. Okrem iného vytvárajú priestor pre zábavu s rodinou i priateľmi. Čo by ste povedali na romantický večer vo dvojici? Nie je to vari najlepší relax?

Detoxikujte svoje telo v súkromí vlastnej sauny

Uzimené telo môžete príjemne zahriať aj v domácej saune. Vedeli ste, že saunovanie napomáha kvalitnej činnosti srdca, zmierňuje bolesť kĺbov a svalov, prekrvuje končatiny, uvoľňuje dýchacie cesty, ale tiež podporuje odolnosť voči infekciám a zlepšuje stav pokožky? Mať doma vlastné wellness centrum by bolo skvelé, nemyslíte? S jeho zriadením Vám pomôže profesionálna spoločnosť Aquamarine Spa.

Vyslovte svoje priania

sauny

Pokiaľ zvažujete kúpu vírivky, sauny, bazénu, ale aj iných wellness produktov v tej najlepšej kvalite, neváhajte kontaktovať firmu, ktorá je na trhu už od roku 1997. Aquamarine Spa počas svojho pôsobenia na Slovensku i v Česku vypracovala na najväčšieho dovozcu wellness. Počítať môžete tiež so zárukou kompletného servisu. V podstate ide aj o zástupcu špičkových značiek Sundance Spas a Klafs. Už Vás unavuje apatické, chorľavé a umrznuté prekonávanie zimných mesiacov? Nedajte im šancu, vybavte sa kvalitným zariadením. Informácie o spoločnosti Aquamarine Spa, ako aj celú ponuku produktov, nájdete na www.aquamarinespa.sk. Ak máte záujem o priamu návštevu, vírivky a sauny si môžete prehliadnuť aj v bratislavskom Showroome.

Želáme Vám pohodové prežitie sychravého a mrazivého obdobia.

Foto: aquamarinespa.sk

 

 

 

Leave a Reply